Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu 4 – soutěžící

26. 06. 2013 | Televizní tipy
Už počtvrté se moderátorka Laďka Něrgešová vydává se štábem za farmáři a farmářkami, aby jim pomohla s hledáním jejich spřízněných duší. Pojďte se s námi podívat na deset farem a třeba se vám někdo ze dvou farmářek a osmi farmářů bude líbit. Podívejte se na nové soutěžící reality show Farmář hledá ženu 4 ve středu 26.6. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Farmář hledá ženu 4 – soutěžící:


Všem chybí partner pro život, opora, spřízněná duše, láska. Právě láska přináší radost a slunce do života. A kteří farmářky a farmáři se budou ucházet o své nápadníky?

Farmář hledá ženu 4 – soutěžícíZUZANA (29)
Devětadvacetiletá chovatelka koní Zuzana hledá staršího charismatického muže, ve kterém by našla oporu. Měl by být hodný a pravdomluvný, protože Zuzana nesnáší lež. Má ráda koně, vybudovala dokonce jakýsi koňský domov důchodců pro přestárlé koně. Má také tříletou dceru Elišku.

JOSEF (54)
Čtyřiapadesátiletý Josef má hospodu, penzion, pilu, několik domů a srubů. Původně vyučený klempíř přesedlal na hospodaření. Hledá ženu do padesáti let. Na postavě a zjevu mu tolik
nezáleží, měla by ale být hodná.

JIŘÍ (52)

Dvaapadesátiletý Jiří hledá ženu, která má ráda přírodu a bavil by ji život na vesnici. Spojit by je mohla i láska k tanci, ale není to podmínkou, jen jakési body navíc. Další taneční sezonu by rád absolvoval se svou novou přítelkyní. Do hospody nechodí, pivo nepije. Jeho nová láska by měl být v kondici, stejně jako je on.

PAVEL (37)
Sedmatřicetiletý Pavel má velké plány, ale ví, že k jejich realizaci potřebuje čas. Na farmě má koníky, ovce, husy, kachny a želvy – ty mu zůstaly z paneláku. Hledá především spřízněnou duši, které nebude vadit jeho láska ke zvířatům. A protože on sám je štíhlý, neměla by být moc při těle. A věk? Může být i starší než on.

MIROSLAV (37)
Sedmatřicetiletý Miroslav hledá zcela obyčejnou ženu, která by ho měla ráda. V pořadu zkoušel štěstí už loni, ale nevyšlo to. Jeho vztahy většinou ztroskotaly kvůli koním. Na věku mu nezáleží a kilogramy by jí také nepočítal. A trocha romantiky určitě neuškodí.

PETR (34)
Čtyřiatřicetiletý Petr by rád založil velkou rodinu. Má přes dvě stovky krav, pastviny i pole a zajímá se o genetiku. Necelý rok studoval dokonce ve Spojených státech. Na ženách mu vadí, když jsou hysterky, arogantní, neslušné a také když se nechovají jak ženy. Nevadila by mu ani žena s dětmi, důležité je, aby si vzájemně padli do oka.

ŠTĚPÁNKA (29)

Devětadvacetiletá Štěpánka je půvabná farmářka s tříletou dcerou. Má 4 koně a také ochočenou krávu Blaženku, kterou můžou dojit i děti. Hledá odolného jedince, který by snesl její nezměrnou aktivitu a se kterým bude také zábava. Může přijít i s vlastními dětmi, a pokud by hrál dobře na kytaru, jeho šance prudce stoupnou.

JAROSLAV (45)
Pětačtyřicetiletý Jaroslav je hodný a tolerantní. Na ženu velké nároky nemá. Měla by mít ráda jeho dvě děti, které má v péči, a pokud má vlastní, nevadí mu to. Hlavně aby byla klidná, pohodová a uměla uvařit.

STANISLAV (40)

Čtyřicetiletý Stanislav je praktikující katolík, takže stejně smýšlející anebo alespoň tolerantní ženy mají u něho přednost. Pokud jde o vzhled, byl by raději, kdyby jeho budoucí partnerka byla spíš štíhlejší. Žije jen se svou maminkou, a tak se o celé hospodářství stará sám.

PETR (29)

Devětadvacetiletý Petr hledá zcela normální dívku, která občas uvaří, bude ho mít ráda a je přiměřeně pracovitá. A pokud se umí hezky usmívat, má u Petra vyhráno.

Jak se vám líbí soutěžící nové řady reality show Farmář hledá ženu 4?
Jednotlivé medailonky uvidíte ve středu 26.6. 2013.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Farmář hledá ženu 4 – soutěžící:

Farmář hledá ženu 4 – soutěžící
Farmář hledá ženu 4 – soutěžící
Farmář hledá ženu 4 – soutěžící
Farmář hledá ženu 4 – soutěžící
Farmář hledá ženu 4 – soutěžící
Farmář hledá ženu 4 – soutěžící
Farmář hledá ženu 4 – soutěžící
Farmář hledá ženu 4 – soutěžící
Farmář hledá ženu 4 – soutěžící
Farmář hledá ženu 4 – soutěžící
Farmář hledá ženu 4 – soutěžící
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda