Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Farmář hledá ženu 7.3. 2014

7. 03. 2014 | Poslední díl
Na farmách se začíná pomalu vyjasňovat. Tím nemyslíme počasí, ale vztahy. Letmé doteky, tajuplné úsměvy – někteří se začínají pomalu sbližovat. Ne všude je ale veselo a na mnoha farmách nápadnice uroní slzy. Pokračování seznamovací reality show Farmář hledá ženu uvidíte již v pátek 7.3. 2014 ve 20.15 na Primě.

Farmář hledá ženu – 7.3. 2014:


Na Petra doléhá nutnost zítřejšího vyřazování. Možná proto se rozhodl dát děvčatům další úkoly, aby si je naposledy prověřil. Kamila bude vařit, Katka zametat dvůr a s Renatou se rozhodl jet pro seno. Zdá se, že na něj udělala minule dojem. Zato Katka bude mít tentokrát na krajíčku. Dotklo se jí totiž, že necítí od Petra náklonnost, a svěří se mu, že uvažuje o odjezdu. Kamila bude mít velký důvod k žárlení – Renata totiž přijde s obtiskem Petrovy ruky na hrudníku.

Farmář hledá ženu 7.3. 2014Návštěva dvou žen na farmě zasáhla Pavlovu osobnost revolučním způsobem. "Panda", jak mu ženy něžně říkají, vstal nečekaně brzy ráno a sám od sebe se pustil do druhého nátěru. „Mě to až překvapilo, ale najednou se z Pandy stala tryskomyš,“ nemůže věřit svým očím Lída. Nápadnice se hned po ránu pustily do úklidu a všímavá Lída začíná mít tušení, že je na farmě trochu navíc. Její tušení potvrdí rozhovor s Pavlem, který křehkou ženu dovede až k slzám.

U Zuzky je v show Farmář hledá ženu  s datem 7.3. 2014 vcelku pohoda. Farmářka si libuje, že se chlapi přizpůsobili jejímu režimu a sami od sebe se zapojili do chodu hospodářství. Největší favorit je stále Hassan. „Dá se s ním úplně normálně bavit. Ať jdu dělat cokoli, nabídne mi pomoc,“ hodnotí nápadníkovy kvality. Hassan si je jistý v kramflecích a je přesvědčený, že bude pokračovat dál. Martin chce získat Zuzčino srdce v duchu pořekadla Láska prochází žaludkem.

Libuška s Katarínou už rozdýchaly přítomnost Simony, a tak může Josef směle pokračovat v seznamování. Katarínu nechává prozíravě doma vařit oběd, aby tak měl klid na zbylé dvě dámy, se kterými vyráží na dříví do lesa. Když se ale vrátí z lesa domů, Katarína nikde. Na chvíli je opanuje blažený pocit úlevy, ale nakonec se Josef vydá Katarínu hledat. Kde ji nakonec najde a kvůli čemu se Katarína s ostatními pohádá?

Asi si žádnou nevyberu“ – tento výrok Jirky se postaral o pořádné dusno. Od rána se s ním nebaví ani klika od dveří. Nejvíc zhrzené jsou v show Farmář hledá ženu  s datem 7.3. 2014 dvě favoritky Alenka s Miluší. Spasí tichou domácnost králík na smetaně? Jiří uvede svá slova na pravou míru a opraví se, že si zatím ještě nevybral a že je poznává. To ale dámy moc neuklidní...

Sledujte další díl další řady show Farmář hledá ženu
v pátek 7.3. 2014 od 20:15.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Farmář hledá ženu 7.3. 2014:

Farmář hledá ženu 7.3. 2014
Farmář hledá ženu 7.3. 2014
Farmář hledá ženu 7.3. 2014
Farmář hledá ženu 7.3. 2014
Farmář hledá ženu 7.3. 2014
Farmář hledá ženu 7.3. 2014
Farmář hledá ženu 7.3. 2014
Farmář hledá ženu 7.3. 2014
Farmář hledá ženu 7.3. 2014
Farmář hledá ženu 7.3. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !