Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu - Dobojováno?

3. 04. 2011 | Televizní tipy
Na většině farem je už rozhodnuto, jen u Petra Bušáka a Patrika Čangela je to padesát na padesát. Farmáři sice hledají ženu, ale někdy i sami sebe. A musejí si položit důležité otázky. Vyjadřovat city a informovat protějšky o stavech své mysli, záměrech a rozhodnutích je pro muže pěkný oříšek. Ovšem jinak to nejde, jak uvidíte v pondělí 4. dubna ve 21.20 na Primě v pořadu Farmář hledá ženu.

Vlasta Kadeřábek: Lenka a Tereza
Tereza ještě podojí kozy a odjede domů. Co v Krkonoších, kde se jí líbilo, ještě pohledávat? Vlasta ji zklamal jako chlap a Lenka zcela ovládla pole. Na třetího si hrát nechce, přesto dvojici popřeje štěstí. To Lenka nenechá nikoho na pochybách, jak se situace po dvou dnech vyvíjí. Vodí se s Vlastou po Trutnově za ruce a plánují společnou budoucnost. Uvědomí si ale, že se musí Vlastovi přizpůsobit, aby reagoval na její přání. Sledujte Farmář hledá ženu a uvidíte jak si s tím poradí.
prima-farmar-hleda-zenu-vlastimil-kaderabek
Petr Hájek: Johana a Adriana
Petr a Adriana také demonstrují svoji čerstvou lásku a Johana uvažuje o odjezdu. Zatím se snaží vydržet do konce pobytu na farmě. Během výletu ve třech jí ale dojde, že křena dělat nechce a že své síly přecenila. Nechápe Petra, Adrianu už vůbec ne, ale i Petr žasne nad silou svých nových citů k Adrianě, která se mu dřív ani moc nelíbila. Adriana je zamilovaná a přeje si, aby Johana odjela co nejdříve. A vůbec ji nešetří a Petra líbá ostošest. Vydrží Johana do konce pobytu? Sledujte pořad Farmář hledá ženu na Primě.

Petr Bušák: Jana a Gábina

Petr postaví Janu před zásadní volbu. On, nebo pes? Janě by se líbilo žít s Petrem na statku, kde teď bydlí jeho tatínek, a společný domov budovat od základů. Petr ji ale trochu brzdí, ona je na něj možná moc ukvapená. A Gábina? Těžko říct. Komu nakonec zůstane společně upletený koš? Janě, Gábině, nebo dokonce Petrovi?

Patrik Čangel: Lenka a Lída
Děvčata si prohodila směny. Ve sklárně je dnes Lenka, Lída vaří oběd. Patrik potom vezme „své ženy“ na výlet do kamenné kaple a Lída se zasní nad představou tak hezkého místa pro svatbu. Jsou to ale vize poněkud předčasné, protože „láska na život a na smrt“ se u Patrika nerýsuje. Zato jeho hlava řeší všechna pro a proti. Patrikova rodina má jasno: k Patrikovi by se hodila Lenka. Jak to cítí on, děvčata uslyší v kavárně, kam zamíří po lesní procházce, sledujte jak vše nakonec dopadne v pořadu Farmář hledá ženu.

Břéťa Sucharda: Lenka a Oldřiška
I váhavec Břéťa chápe, že společné dny na farmě se krátí, a tak Oldřišce nabídne „jen“ hezké přátelství. Jsou s Lenkou zamilovaní? Spíš mluví o souznění duší a určité živočišnosti a sklonu k dobrodružství, co je spojují. „Je to čertice,“ konstatuje o Lence Břetislav, z něhož se vyklube romantik; dokonce plánuje společnou vyjížďku na koních s vlasy vlajícími ve větru.

Pořad Farmář hledá ženu sledujte v pondělí 4. dubna ve 21.20 na Primě .

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
neni to spatny serial ale ja mam jiny vkus ale vzdy je zajimave jak ziji jini lide
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles