Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu - Hromadné rande

6. 03. 2011 | Televizní tipy
Nastal den D a 31 dam, které projevily touhu sdílet s farmáři jejich život, se setká s pěticí ošlehaných mužů tváří v tvář. Na vzájemný poznávací rozhovor budou mít pouhých pět minut. Laďka Něrgešová totiž i sebedůvěrnější či jiskřivější rozhovor po této časové lhůtě nemilosrdně ukončí. Patrik Čangel, Petr Hájek, Břetislav Sucharda, Vlasta Kadeřábek a Petr Bušák si poté vyberou maximálně čtyři ženy. Ty pak čeká ještě další zkouška. Nakonec zbudou každému farmáři dvě, které s ním stráví týden na jeho farmě. Kdo to bude a co si dámy o sobě navzájem myslí, uvidíte v pondělí 7. března ve 21.20 na Primě.

Patrika Čangela zaujaly dvě mladé maminky, shodou okolností obě kadeřnice. Blonďatou Lídu a Lenku dělí deset let, ještě je tu ale mladá atraktivní prima-farmar-hleda-zenu-farmar-petr-busakAneta a Pavla. Které dvě s ním nakonec pojedou na farmu, rozhodne test v kuchyni. Pro Patrika je při výběru totiž hodně důležitá praktická stránka věci.

Vlasta Kadeřábek se rozhodl osobně poznat temperamentní Ostravačku Terezu, hned ji ale odrazuje čtyřmi metry čtverečními, které na ni v jeho krkonošské boudě čekají. Je zvědavý na Lenku, která se prý umí vzdát moderních vymožeností. Lenka zkoumá Vlastův denní harmonogram, Terezu zajímá jeho vztah k ženám a nabízí mu domácí servis včetně žehlení.

Petr Bušák si vybral čtyři favoritky. Nejvíce ho zaujaly blondýnky – studentka Gábina a o deset let starší Jana. Aby bylo trochu legrace a fyzického kontaktu, absolvuje s dámami v další zkoušce kurz cha-chy, kde se Jana osvědčí jako dobrá instruktorka. Petr má při tom „srdce spíš v kalhotách než na dlani“ a upřímnou soustrast popřeje vítězné dvojce, která za ním pojede do Roztok na farmu.

Břéťa Sucharda už při představování ženy rovnou varuje – je cholerik. Roztaje a zbystří, když zjistí, že Pražačka Lenka je hipoterapeutka. Zralá Oldřiška má z koní respekt, to se prý ale poddá. Břéťa má zase strach z výšek. Moderátorka ho tak i s dámami škodolibě pošle rovnou do korun stromů lanového parku, aby aspoň na chvíli přestal mluvit a vtipkovat. Bude mít zkouška odvahy jedinou vítězku?

Ego Petra Hájka utrpí, když mu dá košem favoritka. Zbylé tři krásky čeká romantická projížďka po Orlíku. A při ní dámy vyzvídají, proč je tak zajímavý a hezký chlap jako Petr sám. Je věrný a spolehlivý? Johana má o něj evidentní zájem, stejně jako Andrea. Kdyby to šlo, Petr by ale z Andrey – údajně bez jiskry – a z romantické Johany, kterou by rád domestikoval, vytvořil ženu jedinou.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobré situácie
Obrázek uživatelky
profil
mě stačej ukázky, někteří jsou fakt exoti, co?Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nemusím
Obrázek uživatelky
profil
mě tahle pořady neberou.
Obrázek uživatelky
profil
Nějak mě podobné typy pořadú nebaví Smajlíkje to všechno nahrané podle scénáře,aby to pobavilo diváky,do reality to má daleko,takže ne.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles