Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu II – Honza a Milan

18. 07. 2011 | Televizní tipy

HONZA - charismatický zaříkávač koní
47 let; rozvedený

Povolání: chovatel koní a dalších zvířat
Záliby: kromě zvířat také bojové sporty – MMA (Mixed Martial Arts), numerologie a psaní povídek
Bydliště: nedaleko Kunětické hory
Ideální žena: Hledaná žena by měla mít především duši. Měla by být upřímná a měla by umět sdílet lásku ke koním a farmaření. Nevadí kuřačka, ale nechce ženu narozenou ve znamení Lva. Nevadí mu žena s více dětmi.

prima-farmar-hleda-zenu-II-honzaJe rozvedený a žije na ranči uprostřed zvířat. Farmu si celou vybudoval vlastníma rukama. Chová nejen koně, ale i muflony, kozy, ovce a dokonce i pštrosa a bizona. Na jeho ranč jezdí rodiče s dětmi, které si tam hrají a mohou si zajezdit na poníkovi. Je tradicionalista: žena je pro něj ženou, a proto jí vzdává patřičnou úctu. Je třikrát rozvedený, má dvě děti.

Jinak je soběstačný: umí si uvařit (vaří na ohništi) a rád vaří i pro druhé, umí si přišít knoflík. Kdysi vedl bouřlivý život a měl problémy s alkoholem. Léčil se v protialkoholické léčebně, ale svůj boj vyhrál a dnes je zapřisáhlý abstinent.

MILAN – svérázný pracant
49 let; rozvedený

Povolání: farmář
Záliby: rybaření, procházkyprima-farmar-hleda-zenu-II-milan
Bydliště: nedaleko Dětenic
Ideální žena: Bude muset být nejspíš hodně tolerantní a přizpůsobivá. Měla by mít alespoň trochu vztah k hospodářství. Nesnesl by nadřazenost a povýšenost. Jeho budoucí partnerka by měla být nekuřačka.

Rozvedl se před lety a jeho exmanželka po rozvodu tragicky zemřela. Má dva syny 21 a 27 let.
Farmaření ho baví, ale naučil svá zvířata, že si na krmení počkají, určitě kvůli nim nevstává v obvyklých pět hodin, ale mnohem později.

Zjevně si s ničím v životě hlavu neláme. Má krávy a prasata, ale jeho hlavní náplní je rostlinná výroba: řepa, obilí, ale i kmín.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !