Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Farmář hledá ženu II – Michal a Jéňa

18. 07. 2011 | Televizní tipy
MICHAL – benjamínek mezi farmáři
19 let; svobodný

Povolání: farmář
Záliby: zejména farmaření
Bydliště: nedaleko Děčína
Ideální žena: Hledá ženu pro společný život a podnikání, se kterou by mohl založit rodinu. Nesmí jí vadit jeho pracovitost a méně volného času.

prima-farmar-hleda-zenu-II-michalŽije spolu s rodiči ve velkém domě, kde má svůj vlastní byt, protože dům samotný má bytů celkem pět (některé z nich pronajímají). V současné době má krátce po maturitě a další studia neplánuje, život na farmě ho plně pracovně pohltí. Hospodaří na 75 ha pozemků a pěstují krávy na maso. Mají 35 krav, ale chtěli by stádo zdvojnásobit. Dům koupili před šesti lety a dali ho poměrně dost dohromady, ale stále je ještě hodně věcí, které se na něm musejí dodělat. Je tam i prostor pro šestý byt, takže podnikavá partnerka Michala by měla prostor i pro vlastní nápady. Ženu si tedy hledá pro život a pro společné podnikání.


JÉŇA – nesmělý a hodný farmářprima-farmar-hleda-zenu-II-jena
34 let; svobodný

Povolání: farmář a spolumajitel družstva
Záliby: dobrovolný hasič
Bydliště: v Podkrkonoší
Ideální žena: Hledá hodnou a pracovitou ženu. Má rád děti, a proto by mu nevadila ani žena s více dětmi.

Jan je málomluvný, do pořadu ho přihlásila kamarádka, která už se nemohla dívat na to, jak si takový hodný, pracovitý a upřímný chlap nedokáže sám najít ženu. Je členem a spolumajitelem družstva, do kterého chodí do práce. Pracuje v dílně, případně jezdí s traktorem. Kromě toho, že pracuje v družstvu, má i svoje malé hospodářství, o které se stará. Chová kachny a králíky a má i kus lesa. Je dobrovolným hasičem a ve volném čase jezdí i na hasičská cvičení. Rád si jde i zatancovat.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !