Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu II – Oldřich a Miloslav

18. 07. 2011 | Televizní tipy

OLDŘICH – normální chlap bez volného času
52 let; rozvedený
Povolání:
farmář
Záliby:
občasné sportování
Bydliště:
nedaleko Konstantinových Lázní
Ideální žena: Hledaná žena by měla být hodná a měla by mít chuť ke společné práci. Preferuje nekuřačku. Nevadí mu žena s dětmi.

Byl ženatý, ale manželství trpělo tím, že neměl žádný volný čas, a tak se po osmnácti letech rozvedli. Má dvě dospělé dcery. Oldřich pracuje téměř nepřetržitě a nedopřává si ani dovolenou.
prima-farmar-hleda-zenu-II-oldrichOldřich je vyučený instalatér, ale jeho rodiče hospodařili již dávno. Oldřich v tomto prostředí vyrůstal a po roce 1989 postupně vybudoval poměrně velké hospodářství.

Hospodaří ve spolupráci se svým o čtyři roky mladším bratrem. Oldřich si přestavěl domek z bývalé stodoly. Nemá ho ovšem dokončený, i když v něm částečně bydlí; částečně přespává i na 1,5 km vzdálené farmě, kde pracuje. Chová především hovězí dobytek na maso (krávy a býky), má pastviny, na kterých se stáda pasou, a pěstuje i obilí na krmivo. Pro svou osobní spotřebu má i kuřata a občas i nějaké prase, slepice kvůli vajíčkům. Má asi 250 ha pozemků a 120 krav. Pěstuje i obilí – ječmen, pšenici a oves. Dále pícniny, jako je jetel a vojtěška.

MILOSLAV – pracovitý samotářprima-farmar-hleda-zenu-II-miloslav
53 let; rozvedený

Povolání: důchodce a farmář
Záliby: televize
Bydliště: nedaleko Vysokého Mýta
Ideální žena: Hledá hodnou, pracovitou a milou ženu, která by mu uvařila a pomohla s hospodářstvím.

Miloslav se ve třiceti letech oženil, ale manželství vydrželo pouhé tři roky. Od té doby žije sám. Dům, který začal stavět před deseti lety, nemá stále dokončený. Chtěl by ho dokončit pro svou novou ženu.

Veškerý čas věnuje práci na hospodářství.  Vystudoval zemědělskou školu ve Vysokém Mýtě a pak nastoupil do JZD. Po roce 1989 mu vrátili pole a pozemky. V současné době chová 4 krávy a má cca 5 ha polí a luk. Pěstuje především obilí jako krmivo pro svůj dobytek.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !