Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu - Kdo je tady lovec?

21. 03. 2011 | Televizní tipy
Dámy se probudí do krásného rána na farmách a začnou se rozkoukávat. Většině farmářů začne den už za úsvitu a v hlavě se jim honí, jak své vyvolené zabavit a co nejlépe poznat. Petr Hájek musí s pravdou ven, ale odkládá to, jak jen to jde, zatímco Johana polyká slzy a Adriana nic nechápe.

Lenka si udělá s Vlastou výlet do Trutnova, Tereza mezitím připravuje oběd na dvanáctou, přesně jak si poručil Vlasta. Petr Bušák vezme holky na pole, do stáje i na zříceninu, u Břéti se vše točí kolem koní. A Patrik? Hladový a udřený dostane místo oběda osolený štrúdl!

Jak se s tím vyrovná, uvidíte v reality show Farmář hledá ženu v pondělí 21. března ve 21.20 na Primě.


Vlasta Kadeřábek: Lenka a Tereza
Lenka doprovází Vlastu na každém kroku. Po snídani odjedou do Trutnova, kde má Vlasta nějaké vyřizování, pak spolu zajdou i do kavárny. Tereza dostala za úkol mezitím uvařit k obědu houbovku a zeleninu ze zahrádky. Seznamuje se s místní zvířenou a vrtá jí hlavou, kdy má Vlasta čas na ženu, když večer farmar-hleda-zenu-framar-bretislav-suchardavyrábí sýry a odpoledne rozorává louku. Je vysoko v horách tak sama, že se dokonce pustí i do vyčištění kadibudky, aby se tam neštítila jít. Boj o Vlastu nevzdává, i když objetí a pusa mezi Lenkou a Vlastou leccos napovídá.

Petr Hájek: Johana a Adriana
Po nočním povídání, navzdory slunečnému ránu, jsou holky trochu nevyspalé, Petr nervózní. Neví, jak se má chovat k Johaně, která zase neví, co si má myslet. Petr by se dnes rozhodl zřejmě jinak, ale jak? Zatím nechce být s žádnou z nich. Špatná nálada zamilované Johany zasáhne i Adrianu, která jde radši do lesa na houby. Večer se chystá velké přiznání; odhodlá se Petr Adrianě říct, že už se s Johanou dříve sblížil a pravděpodobně i uzavřel jednu uspěchanou kapitolu? Chcete vědět, jak to dopadne? Sledujte Farmář hledá ženu.

Petr Bušák: Jana a Gábina
Petr holkám ukáže stáje a hospodářství. Také jim předvede, jak se pletou koše – jeden totiž od něj nakonec dostane ta, kterou pošle domů. Přitom se jich vyptává na všechno možné. U Gábiny ho lekají čtyři roky studia. A proč u svého internetového profilu na sociální síti napsala, že je zadaná? Janin pes Frodo trojici rozdělí při výletu na zříceninu, což se Janě nelíbí a trochu žárlí, protože Petra s Gábinou ztratí z dohledu. Nebyla by panovačná a nechtěla by do Petrova „panství“ vnášet radikální změny? Také víra je pro něj důležitá.
 
Patrik Čangel: Lenka a Lída
U Čangelů se vstává časně, Patrika čeká sklárna, stavba, ovce. Děvčata proto chtějí svého farmáře uvítat v poledne něčím dobrým a rozhodnou se upéct štrúdl. V prostředí cizí domácnosti ale tápou, kde najdou potřebné suroviny. Nejprve hledají cukr, pak strouhanku. Zdá se, že Patrikovu tatínkovi už s nimi dochází trpělivost. Jak se ale mohlo stát, že Patrik dostal místo oběda nakonec osolený štrúdl, když děvčata poctivě ochutnala z každé dózy?

Břetislav Sucharda: Lenka a Oldřiška
Vůně kávy a vdolků Břéťu postaví na nohy; bylo kafe podle jeho přání? Obě ženy poznají nevidomou instruktorkou Adélu. Oldřiška ještě na koni neseděla, tak ji čeká první „nejkrásnější pohled na svět“. Břéťa přirovnává ovládání zvířete k počítači: ruce jsou klávesy a nohy „enter“. Ale neplete si tak trochu rande s drezurou? Jeho mluvení mlčenlivé Oldřišce vyhovuje. Ani temperamentní Lence to nevadí, stejně by prý puťku sám nechtěl.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda