Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu - Loučení

10. 04. 2011 | Televizní tipy
Farmáři a jejich ženy prožili pár společných dnů, večerů, někde i nocí, a věci nabraly nečekané obrátky. Nezamilovali se samozřejmě všichni, někde se rozejdou noví přátelé, Petr Bušák se ještě nerozhodl. Ve Farmář hledá ženu se blíží se loučení a odjíždí Johana, která si odváží pár šrámů.

Petr se už dívá dopředu, ale minulost ho v Pohorské Vsi dostihne ještě jednou. Někde nebude chybět pár slz štěstí, které se zalesknou v očích větrem ošlehaných farmářů.

Dívejte se v pondělí 11. dubna ve 21.20 na další díl Farmář hledá ženu.

Farmář hledá ženu - Vlasta Kadeřábek a Lenka

Tereza odjela a Lenka s Vlastou utvořili pár. Jak zafoukal vítr ze strnišť, dělají si obavy s blížící se zimou. Nezamrzne jejich láska s prvním sněhem? Co bude Lenka u Vlasty v Krkonoších dělat? Vlasta tuší, že ve dvou bude rozpočet jeho „obnovitelné“ domácnosti značně napjatý. Lenka by se mohla vrátit k pečení cukroví a hledat další sezonní zdroje příjmu. Začíná o Vlastu trochu pečovat, on se ale moc nedá. Zatím ji ale ani nechce nechat odjet do Olomouce, kde si Lenka musí vyřídit spoustu věcí.

Farmář hledá ženu - Petr Hájek a Adriana

Johana odjíždí a Petr s Adrianou cítí obrovskou úlevu. Už bylo dost Johany! Hrdličky si užijí příjemný piknik na louce a Adriana se poprvé projede na koni. Vnímá to jako novou extázi, prý srovnatelnou se sexem. V Pohorské Vsi na ni ale čeká studená sprcha. Na farmu si přijela odpočinout Petrova exmanželka. Skvělé načasování. Zatímco Adriana s Petrem plánují velkou rodinu, bývalá žena opravuje písemky. Má Petr ještě něco v záloze, nebo je to poslední zkouška, která jeho nový vztah jen utuží?

Farmář hledá ženu - Petr Bušák: Jana a Gábina

Petr se už ptal tatínka, maminky, sestry, kamaráda a jeho dcery, která z děvčat je ta pravá. Teď se jde zeptat na mši toho nejvyššího, protože nechce promarnit „svoji poslední šanci na lásku“. Jana, nebo Gábina? Když jde vyměnit králíka za pstruhy, nechá holky, ať si u jeho kamaráda zarybaří. Prý je jednodušší ulovit pstruha než plachého Petra, soudí obě adeptky. Jejich farmář pozornost dělí rovným dílem a jeho „poker face“ žádné emoce neprozradí.

Farmář hledá ženu - Patrik Čangel: Lenka a Lída

Patrik svoji životní šanci podle bratra promarnil; jestli definitivně, uvidíme. Jako omluvu za včerejší trochu hořký šálek pravdivé kávy přináší dámám sladkou snídani až do postele. Je trochu překvapený, když se dozví, že obě odejdou domů. V protahování pobytu u věčně zaneprázdněného a odtažitého Patrika nevidí smysl. Loučení s Lídou a Lenkou ale neproběhne stejně.

Farmář hledá ženu - Břéťa Sucharda: Lenka a Oldřiška

Zatímco Břéťa vnímá Oldřišku spíš mateřsky, Lenku vezme na romantickou projížďku na koni. Líbí se mu, jak si to v přírodě užívá. Během výletu ale dojde k rozhovoru mezi čtyřma očima a Lenka usoudí, že život v jízdárně by pro ni byl moc hektický. Hlavně to ale mezi nimi nezajiskřilo, přes veškeré sympatie Lenka vnímá Břetislava jako strejdu, za kterým ráda přijede. Láska to není. Zbývá pár chvil na společnou zábavu s rodeem a Břéťa si ve svých jednapadesáti poprvé užije i břišní tance v podání obou jeho dam.



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !