Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Farmář hledá ženu - Zimní mejdan aneb Jak to bylo dál

8. 05. 2011 | Televizní tipy
Romantický víkend skončil a přišla zima. Nezavál sníh výhonky lásky v srdcích farmářů? Protože v zimním období může i zemědělec složit ruce do klína a zamyslet se nad uplynulou sezonou, přišla ideální chvíle na společné setkání farmářů a jejich žen s moderátorkou Laďkou Něrgešovou.

Do odlehlé hospůdky přijely na mejdan i ty, které nikdo nečekal. Například Johana... Jak si dál vedou tři páry, s nimiž to vypadalo nadějně? Kolik farmářů si nakonec našlo ženu, uvidíte v předposlední epizodě reality show v pondělí 9. května ve 21.20 na Primě.

Petr Hájek

Se slovy „sbohem civilizace“ naložil Petr Adrianu v Brně do auta a odfrčeli směrem Pohorská Ves. Žijí spolu a plánují společnou budoucnost, i když Adriana si zatím ponechala brněnskou adresu. Na setkání přijedou obě Petrovy ženy. Petr bude konfrontován s Johanou, aby si řekli pár vysvětlujících slov. Dočká se Johana omluvy?

Petr Bušák

Chodí Petr s Janou? Ano i ne zní rozpačitá odpověď farmáře z Roztok u Jilemnice. Kosa narazila na kámen v případě Jany a Petrovy maminky. Snacha by se musela zcela přizpůsobit, ale ta má o svém životě jiné představy. Nerozhodný Petr, který ctí otce svého a matku svou, lavíruje mezi ženou a matkou. Přitom se tihle dva evidentně mají rádi. Jana hledá muže, k němuž by vzhlížela a který by se jí zastal. Najde Petr odvahu vyznat lásku Janě, která na to čeká? A bude se podle toho také chovat?

Patrik Čangel

Ani večeře a noc ve středověké krčmě nevrhla Patrika do Lenčiny náruče. Zavolají si, jsou z nich kamarádi, ale milenci? „Uvidíme“, pronáší už bůhví pokolikáté Patrik své nejoblíbenější slovo. Možná uvidíme, možná musí Patrik a Lenka hledat lásku jinde...

Břetislav Sucharda

I z Lenky, Oldřišky a koňáka Břetislava jsou kamarádi. Jenže Břéťa jenom září, je totiž zamilovaný. Do koho? Má novou lásku – a pořad mu k ní nepřímo pomohl. Dodal mu odvahu začít vztah s mnohem mladší ženou, kterou má už dlouho vedle sebe. Břetislav je šťastný, svoji lásku konečně našel.


Vlasta Kadeřábek

Z Krkonoš dorazil také Vlastimil Kadeřábek, ovšem bez Lenky. Znovu se pokusí vysvětlit, proč ten náhlý a dramatický rozchod. Lenka s ním prý manipulovala a měla problémy nejen s dluhy, ale i s alkoholem. Následovaly nenávistné SMS, které zcela zničily to, co na horské pastvině tak slibně začalo.



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !