Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Festival Mácháč představuje kompletní line-up

17. 08. 2010 | Kultura
Nejnavštěvovanější český taneční festival Mácháč zná kompletní line-up! Deset let existence oslaví s nejlepšími světovými i českými DJ´s. Avizovanou čtveřici zahraničních es - AXWELL (Swedish House Mafia), Marco V (NL), Sidney Samson (NL), Max Vangeli (USA) -  doplní hvězdy domácí scény LayDee Jane, Brian, John Culter a Enrico. Velkolepý plážový mejdan, kterým každoročně vrcholí festivalová sezona, vypukne v pátek 20. srpna 2010 od 18:00 u Máchova jezera na pláži Klůček.

Letošní beach open air festival Mácháč bude opět úzce spjat s renomovaným pražským afterklubem Studio 54. Kromě vlastní stage - Studio 54 House tent - zahrají tamní residenti i všem partypeople, jež si budou chtít jedinečnou atmosféru Mácháče 2010 prodloužit. Oficiální afterpárty odstartuje již tradičně na Bílém Kameni v sobotu 21. srpna v 6:00, konec je plánován v pozdních odpoledních hodinách.

A protože k narozeninovým oslavám patří neodmyslitelně dárky, připravili organizátoři několik překvapení také pro návštěvníky. Všichni nedočkaví si mohou zbývající dny do festivalu ukrátit poslechem oficiálního mixu Mácháč 2010, který namíchal k desátému výročí DJ  John Culter. Exkluzivní set je ke stažení na: https://soundcloud.com/johnculter/sets/open-air-festival-machac-2010. Prvních tisíc příchozích navíc limitované CD Mácháč 2010 mixed by John Culter získá zdarma u vstupu. Jedinečný zážitek slibuje i nové umístění hlavní stage. Ta bude letos postavena na pláži Klůček a tak si  návštěvníci budou moci vychutnat pohled na jezero a západ slunce na české Ibize.

MÁCHÁČ 2010
20. 8. 2010, 18:00
pláž Klůček / Máchovo jezero, Doksy

MAIN STAGE:
AXWELL (Swedish House Mafia), Marco V (NL), Sidney Samson (NL), Max Vangeli (USA), LayDee Jane, Brian, John Culter, Enrico
Studio 54 House tent:
Enrico, Tommy Rogers, Loutka, Ronny, Richie, Subgate, Smoke
Dance radio stage:
Stoneface & Terminal, Tin Tin, Proud-M, P@co, Jean Luc, Crossryders, Thomas Coastline, Béla En
Mazanej Králíček stage:
MarcoS, Daviss, Leon, Michael J, Mark Twin, Carl Lope, Phil Crow, Carlos, Cortus, Jay Beck
Studio 54 afterparty Bílý Kámen:
Migell, Pete Walk, Yan Dark, VeeKay, Pietros, Béda, P@co

Předprodej v síti Ticketpro za 795 Kč (do 20. srpna), 900 Kč na místě. Cena all inclusive VIP vstupenek, které zahrnují řadu výhod jako neomezenou konzumaci, vstup na terasu a další, je 2700 Kč.

Další informace o vystupujících a festivalu najdete na www.festival-machac.cz, v předprodejní síti www.ticketpro.cz. Uvádí Pink Dot / NRG. Hlavním mediálním partnerem festivalu je Evropa 2.

Zdroj: Festival Mácháč

Veronika J.
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Festival Mácháč představuje kompletní line-up:

Festival Mácháč představuje kompletní line-up
Festival Mácháč představuje kompletní line-up
Festival Mácháč představuje kompletní line-up
Festival Mácháč představuje kompletní line-up
Festival Mácháč představuje kompletní line-up
Festival Mácháč představuje kompletní line-up
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles