Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Festival Okolo Třeboně 2015 nabízí bohatý program

27. 08. 2015 | Kultura
Ani poslední prázdninový víkend nezůstane v Třeboni bez skvělé hudební nabídky. Návštěvníci se mohou v pátek 28.8. 2015 na festivalu s názvem Okolo Třeboně 2015 těšit na jedinečné spojení souborů Nezmaři, Třeboňští pištci a komorního sdružení Symfonického orchestru Českého rozhlasu a o den později na poslední koncert Tomáše Kluse na českých pódiích před ohlášenou koncertní pauzou.

Festival Okolo Třeboně 2015 – program:


28.8. 2015 od 20 hodin se uskuteční žánrová fúze domácích Třeboňských pištců, Nezmarů a komorních reprezentantů Symfonického orchestru Českého rozhlasu. Společným jmenovatelem všech souborů je Pavel Barnáš, dramaturg třeboňských festivalů a také violoncellista. Právě členové skupiny Nezmaři jsou kmotry nejstaršího z festivalů Okolo Třeboně. V Třeboňských pištcích i v SOČR se pak Pavel uplatňuje jako hudebník.

Festival Okolo Třeboně 2015 nabízí bohatý programJsem moc rád, že se všichni hudebně potkáme na jednom jevišti a moc se na to těším i kvůli místu, kde se koncert koná. Kostel Sv. Jiljí má nejen vynikající akustiku, ale oslovuje mne i svou neskutečnou atmosférou a klidem,“ řekl dnes Pavel Barnáš. Pro tento koncert je připravena světová premiéra písničky, která byla napsána pro speciálně pro Třeboňské pištce. Vznikla jako reakce na cestu pištců do Říma, kde soubor mimo jiné hrál i pro papeže Benedikta XVI., a která byla inspirací i pro autorku. Její jméno pištci prozradí až během koncertu.

V sobotu 29.8. 2015 se také od 20 hodin na zámku v Třeboni s českými pódii na delší dobu rozloučí písničkář a rebel Tomáš Klus. Naváže tak na svůj veleúspěšný třeboňský koncert před dvěma lety. „Tomáš se rozhodl, že si dá koncertní pauzu. Kdo nechce cestovat na poslední dva koncerty až na Moravu a na Slovensko, má poslední šanci právě v Třeboni, “ doplnil Pavel Barnáš. Návštěvníci festivalu Okolo Třeboně 2015 se mohou těšit nejen na Tomášovy velké hity, ale i na písničky z novinkového alba Anat Život není.

Pozor: pro zájemce o opravdu bohatý hudební víkend v Třeboni je připraven omezený počet permanentek na oba koncerty. Za zvýhodněnou cenu 590,- Kč si je můžete pořídit pouze na www.okolotrebone.cz.

Festival Okolo Třeboně 2015
proběhne 28.8. – 29.8. 2015 a opět nabídne bohatý program


Zdroj, foto: Okolo Třeboně 2015

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !