Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Film Kozy léčí

8. 12. 2017 | Televizní tipy
Zuzana Stivínová v hlavní roli premiérového televizního filmu Kozy léčí o znovunalezené chuti do života a o tom, že nemoc nemusí znamenat konec, ale šanci se svým životem něco udělat.

Dále hrají ve filmu Kozy léčí hrají: I. Chmela, J. Tesařová, J. Plodková, N. Lichý, K. Juráček, V. Hájková a další. Scénář M. Bidlasová. Kamera V. Tlapák. Režie L. Wimmerová

Film Kozy léčí je příběhem o cestě k uzdravení. Za ním se Jana (Z. Stivínová) vydá i se svou rodinou na venkov. Na návrh svého muže Mirka (I. Chmela) koupí zajímavou chalupu. Možná i díky svérázné sousedce (J. Tesařová), která chová kozy. Ta hned odhadne důvody, které Janu z města na venkov přivádějí. Jana má zdravotní problémy a s manželem jsou přesvědčeni, že jí venkov prospěje. Děti – Johana (16 let) a Marek (8 let) – jejich nadšení nesdílí.

Film Kozy léčíJana kozy nejprve bere jako rekreaci, ale kozí farmaření ji brzy strhne. Po čase bába ze sousedství onemocní a přemluví Janu, aby se ujala jejího kozího stáda. Jana se stará o kozí farmu, Mirek začne ve vsi učit a vyrábět kozí sýry, Marek se adaptuje snadno, ale Johana ne.

Z Jany se postupně stává zkušená kozí farmářka. Její vzrůstající sebedůvěra ji zbavuje strachu z nemoci. Dokonce i její manželství, které trpělo nejen Janinou nemocí, ale i změnou způsobu života, znovu rozkvete.

Jenomže Jana podcení své děti, kterým o nemoci neřekla. Hluboká zodpovědnost za vlastní stádo lidské i kozí způsobí, že Jana najde cestu k málem ztracené dceři.

Film Kozy léčí lze sledovat 8. 12. 2017 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Film Kozy léčí:

Film Kozy léčí
Film Kozy léčí
Film Kozy léčí
Film Kozy léčí
Film Kozy léčí
Film Kozy léčí
Film Kozy léčí
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky se chci dívat
Obrázek uživatelky
profil
Určitě se podívám-už se těšímSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle