Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Film Kvarteto

9. 12. 2018 | Televizní tipy
Televizní premiéra koprodukčního snímku ČT. Černá komedie Kvarteto Miroslava Krobota o hledání štěstí.

Ve filmu Kvarteto hrají: B. Poláková, J. Plesl, L. Krobotová, J. Schmitzer, J. Štěpánková, L. Melník, P. Štorková, Z. Julina. Scénář L. Smékal a M. Krobot. Kamera J. Chlpík. Režie M. Krobot (Premiéra)

Druhý celovečerní film Kvarteto režiséra Miroslava Krobota je o smyčcovém kvartetu, resp. o jeho členech. Jsou jako druhá rodina, která spolu hraje, prahne po štěstí a prožívá nečekaná dobrodružství. Stejně jako usedá rodina zase a znovu u jednoho stolu, scházejí se členové kvarteta Film Kvartetosoudobé klasické hudby na další zkoušce nebo koncertu. Poněkud nesourodá čtveřice v čele se solidně vyhlížejícím, avšak lehce sucharským Robertem (L. Melník), jeho partnerkou – atraktivní a rozháranou cellistkou Simonou (B. Poláková), extrovertním vtipálkem Tomášem (J. Plesl) a znalcem historie s přezdívkou Funés (Z. Julina) spolu zažívá na cestě za svou nejsvobodnější skladbou řadu humorných situací, ale i nedorozumění.

Čas tráví i v legendární hospodě Ponorka v historickém centru svého rodného města Olomouce, kam chodí také odvázaná „Batrflaj“ (P. Štorková) a „dvorní“ psychoterapeutka kvarteta Sylva (L. Krobotová). Mezi hlavními hrdiny dochází k neustálým zádrhelům a lehce bizarním situacím, až konečně jeden neplánovaný večírek přinese jistou katarzi i radost a s ní vytoužený pocit štěstí.

Film Kvarteto můžete sledovat 9. 12. 2018 od 20,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Film Kvarteto:

Film Kvarteto
Film Kvarteto
Film Kvarteto
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !