Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Film Madagaskar 3 – další pokračování zvířecího dobrodružství ve 3D

11. 06. 2012 | Novinky
Aby se dostali domů, byli ochotní hodně riskovat. Například letěli v letadle řízeném tučňáky. Přesto hrdinové filmu Madagaskar dosud do pelíšků v newyorské zoo nedorazili. Dobrá zpráva je, že díky fenomenálnímu úspěchu předchozích dílů se dostává do kin třetí pokračování s názvem Madagaskar 3, ovšem zda to tentokrát vyjde, zůstává ve hvězdách.

Po panenském ostrově Madagaskaru a širých afrických pláních si budou klestit cestičku k domovu džunglí evropských velkoměst. Rafinovaným tučňákům se s pomocí hrubé šimpanzí síly podařilo opravit letadlo, ve kterém naši hrdinové havarovali během přeletu z Madagaskaru do Afriky, a vyrazili si užívat do kasina v Monte Carlu.

Madagaskar 3Lva Alexe, hrošici Glorii, zebru Martyho a žirafáka Melmana ale na palubu nevzali, což čtveřici donutí doplavat za nimi po svých Středozemním mořem. Tučňáky nutně potřebují, protože bez tučňáků nemají šanci vrátit se domů. Zjevení divokých, i když přátelských šelem v epicentru evropské zábavy pochopitelně vyvolá rozruch, který dostane za úkol zkrotit kapitánka Chantal DuBois.

Je to elitní agentka organizace na odchyt zvěře, pro kterou je její práce posláním. Představa, že svůj životopis vyšperkuje ulovením žirafy, lva, zebry a hrošice ji dovádí až k nadlidskému úsilí a k rozhodnutí dostat se jim na kobylku za každou cenu. V Africe se schovali celkem snadno, na civilizovaném světadíle jim poskytne jediné maskování kočovný cirkus, který se po evropské šňůře chystá i do New Yorku. Jenže staňte se cirkusáky, když nic zvláštního neumíte… Tenhle zpáteční lístek vyjde Martyho, Melamana, Glorii a Alexe hodně draze.

I když se předchozí díly Madagaskaru svým pojetím humoru asi nejvíc ze současných animovaných filmů blížily grotesce, tvůrci tvrdí, že by byla chyba stavět film Madagaskar 3 pouze na vtipech.

Režisér filmu Madagaskar 3 Tom McGrath tvrdí: „Je potřeba, aby příběh dostal emocionální kostru, která ho ponese. Pokud pouze slepíte dohromady spoustu vtipných scén, chybí vám spojovací materiál a nemáte na čem stavět.“

I proto se hrdinové Madagaskaru 3 objeví v úplně novém prostředí s novými hrdiny, i proto se budou prohánět po evropských metropolích, i proto proti nim stane dosud největší nepřítel, i proto budou premiérově ve 3D.

Trailer k filmu Madagaskar 3:




Přečtěte si také o tom, jaká dobrodružství na Madagaskaru již naši hrdinové zažili:

Madagaskar 1
Madagaskar 2 - Útěk do Afriky

Premiéra filmu Madagaskar 3
je naplánovaná na 14. 6. 2012!


Zdroj, foto: Bontonfilm

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !