Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Finálové večery X Factoru otevře britský vítěz Shayne Ward

19. 01. 2008 | Televizní tipy
Historicky první finálový večer soutěže X Factor v České republice, který TV Nova odvysílá v neděli 23. března ve 20 hodin, zahájí svým vystoupením britský vítěz této soutěže z roku 2005 Shayne Ward.

Již za dva týdny, v neděli 3. února 2008, odstartuje na obrazovce TV Nova první ročník hudební soutěže X Factor v České republice. Poprvé v historii dostanou šanci stát se hvězdami hudebního nebe zpěváci všech věkových kategorií, kterým poprvé budou konkurovat i maximálně šestičlenné vokální skupiny.

X Factor
V prvních střihových dílech se můžete těšit na rekapitulaci dění na castinzích, které již na podzim proběhly ve Zlíně, Brně, Českých Budějovicích, Ostravě a Praze. Poté budou následovat semifinálová soustředění, na kterých již budou soutěžící rozděleni do jednotlivých kategorií. Každou kategorii bude „řídit“ jiný porotce, který si sám nominuje čtyři nejlepší zpěváky do finále.

První finálový večer přijde na řadu 23. března 2008 a ozdobí jej vystoupení vítěze britského X Factoru z roku 2005 Shayna Warda, jehož účast se producentům pořadu podařilo zajistit ve spolupráci s vydavatelstvím Sony BMG Czech republic. Shayne Ward v České republice představí první singl z jeho nového alba Breathless, které vyšlo na podzim 2007 v Británii a získalo platinovou desku. Singl If that´s OK with you dosáhl v anglické hitparádě na druhou příčku a v Irsku se stal dokonce číslem jedna.

Vítěz anglické verze X Factor Shayne Ward – co o něm ještě nevíte!
X Factor Shayne Ward představí první singl z nového alba Breathless, které v Anglii vyšlo 26. listopadu a dosud se jej prodalo téměř 500.000 nosičů a dosáhlo tak na Platinu. Písnička, kterou s niž představí našemu publiku, se jmenuje IF THAT´S OK WITH YOU (singlová hitparáda v Anglii # 2, v Irsku # 1). Spoluautorem a producentem sklaby, stejně jako celého alba je švédský producet Max Martin, který stál za průlomem zpěvačky Britney Spears a skupiny N´Sync. Album Breathless vychází v Čechách a na Slovensku v pondělí 4. února. Anglický X-Faktor vyhrál rodák z Manchesteru v roce 2005, ve svých jedenadvaceti letech. Následovalo vydání eponymního debutového alba, jehož se dosud celosvětově prodalo 767 tisíc, přičemž v samotné Británii překročily prodeje 505.000 nosičů. Mezinárodně album zabodovalo na nejvyšších příčkách prodejních hitparád především ve Skandinávii, Asii a Jihoafrické republice. Na nové desce Breathless, první šité zpěvákovi na míru, najdeme kvalitní pop, který odpovídá zpěvákovu věku i hudebnímu vkusu. Je to neuvěřitelné ale deska se připravovala celých dvanáct měsíců ve švédském studiu producenta Maxe Martina, v několika skladbách se Shayne prosadil i jako spoluautor. Shayne Ward se narodil 16. 10. 1984 v Manchesteru irským rodičům, má šest sourozenců a pochází z dvojčat, jeho sestra-dvojče se jmenuje Emma. Je vášnivým příznicem Manchesteru United. Před soutěži působil v amatérské vokální skupině Destiny.



X Factor je nová castingová show TV Nova otevřená pro zpěváky všech generací a poprvé dává šanci prosadit se i vokálním skupinám. Vítěz získá kromě kontraktu na vydání vlastního alba i finanční prémii milion korun, kterou může využít na rozjezd své profesionální kariéry. Více informací o soutěži X Factor naleznete na TV NOVA.

V týdnu od 4. – 10. února 2008 můžete u nás na stránkách také soutěžit o dárky od X Factor.

Zdroj: TV NOVA

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
já ten pořad nemužu ale muj miláček ho uplně žereSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles