Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Finanční horoskop na rok 2015

15. 01. 2015 | Horoskopy
Vstup do nového roku je spojen s předsevzetími a novými plány. Co nás čeká v oblasti financí a jaké vyhlídky můžeme čekat ohledně domácího rozpočtu? Nechte se inspirovat finančním horoskopem a podívejte se, co vás čeká v příštím roce!

Finanční horoskop 2015 - Vodnář

(20.1. - 18.2.)
Vzdušné znamení Vodnáře nedovolí svým zrozencům přílišnou usedlost v oblasti financí. Přestože bývají na své peníze ostražití, nevyhnou se občasné euforii utrácet a ztrácet kontrolu nad svými výdaji. Jejich idealistické vnímání světa se promítá i do vnímání domácího rozpočtu. Občas ztrácí pojem o dlouhodobém plánování a neuvědomují si, že jejich současná finanční situace nemusí trvat věčně. V novém roce by měli mít na paměti, že zdravý domácí rozpočet vyžaduje neustálou kontrolu a plánování.

Finanční horoskop 2015 - Ryby

(19.2. - 20.3.)
Ačkoli jsou Ryby svou podstatou spíše pasivní a klidné, umí v patřičné situaci projevit svůj temperament. Dá se říct, že jsou mistry okamžiku. Dokáží překvapit svou pohotovou reakcí v momentě, kdy by to od nich nikdo nečekal. To může být rizikové z pohledu neočekávaných rozhodnutí v oblasti financí. Navzdory silně vyvinuté intuici mají sklon upadat do finančních potíží častěji než jiná znamení. Pomoci jim může neustálá ostražitost.

finanční horoskop na rok 2015Finanční horoskop 2015 - Beran

(21.3. - 19.4.)
Energičnost a temperament. To jsou Beranovy typické rysy, které mohou být jak prospěšné, tak zrádné. Zejména v oblasti financí je třeba dát pozor na neuvážená rozhodnutí založená na impulzivní reakci. V současné době snadných a rychlých půjček je velmi jednoduché podepsat nevýhodnou smlouvu, která může mít za následek zklamání v podobě vysokých splátek a nedostatku hotovosti.  

Finanční horoskop 2015 - Býk

(20.4. - 22.5.)
Sklon Býků obklopovat se hezkými až luxusními věcmi mívá za následek finanční eskapády v peněžence. Býci patří z hlediska zadlužení k nejohroženějším znamením a je pro ně proto velice důležité, aby dokázali krotit své vášně v oblasti nákupů. Když si dokáží udělat přehled v peněžním toku a především si pohlídají neplánované výdaje, mohou se těšit v létě na báječnou dovolenou za teplem, které mají tak rádi. V opačném případě je čeká nepříjemná bilance rodinného účtu či dokonce vyjednávání s inkasní společností.

Finanční horoskop 2015 - Blíženci

(23.5. - 21.6.)
Vánoce udělaly Blížencům díru do rozpočtu. Protože je v novém roce čekají větší investice, měli by si pohlídat, zda jim finance neunikají okny. I malé nekontrolované výdaje mohou mít za následek odložení svých finančních plánů. Období Vánoc jim ukázalo, že každé uvolnění ve finanční disciplíně má vliv na dosažení kýžených cílů. Pokud vydrží, budou se moci už v březnu radovat z výsledků svého snažení. Milí Blíženci, nechte v sobě zvítězit vaši úspornější polovinu a úspěch bude zaručen!

Finanční horoskop 2015 - Rak

(22.6. - 22.7.)
Impulzivní nákupy a neplánované výdaje k Rakům neodmyslitelně patří. Sklon podlehnout současné potřebě působí u jinak velmi citlivých a vnímavých Raků rozporuplně. Přestože s těmito sklony bojují, příliš se u neplánovaných nákupů nečervenají. Letošní rok bude jiný. Raci budou o svých výdajích více přemýšlet a budou mít pocit, jakoby už vše měli. Tento pocit nebude trvat věčně – už na podzim budou opět ve své „formě“. Proto pozor na předvánoční nákupy!

Finanční horoskop 2015 - Lev

(23.7. - 23.8.)
Rozený vůdce Lev je pánem rodinného rozpočtu. Má dobrý přehled o svých i partnerových financích, dokáže včas zasáhnout a usměrnit tok financí tak, aby nedošlo k potížím. Kde jiným dochází dech, tam ho většinou Lev nabírá. Nejinak tomu bude po období dovolených a po Vánocích. Neznamená to ale, že se Lev neumí zadlužit. Naopak. Půjčku nebo úvěr vezme, ale s rozvahou a vědomím, že má dostatečně vysokou finanční rezervu.  

Finanční horoskop 2015 - Panna

(24.8. - 22.9.)
Pečlivé a trpělivé Panny málokdy dopustí, aby jejich rodinný rozpočet utrpěl větší trhliny. Přestože u nich obliba kvalitních a vkusných věcí občas probudí sklon k neuváženým útratám, málo kdy sejdou z cesty a dokážou jít poměrně pevně za svým cílem. Věci si pořizují až v momentě, kdy na ně ušetří dostatek peněz. To samé očekávají také od svého partnera.

Finanční horoskop 2015 - Váhy

(23.9.-22.10)
Příslovečná váhavost se u zrozenců ve znamení Vah rozhodně v oblasti financí neprojeví. V otázkách peněz mají poměrně vyhraněné názory a představy. Ne jinak tomu bude i v roce 2015. Přesto občas neodolají nezvladatelné touze udělat si radost a pořídí si něco, co je výrazně nad jejich poměry. Měli by si proto dát pozor na nevýhodné půjčky a vytvářet si dostatečné finanční rezervy, které umožní jejich hladké splácení.

Finanční horoskop 2015 - Štír

(23.10.-21.11.)
Nezvladatelné dluhy se rozhodně nemohou týkat Štírů. Tato spořivá znamení, která mají většinou skvělý přehled o domácím rozpočtu, jen velmi zřídka přistoupí k nevýhodné půjčce nebo nejistým výdělkům. Jejich racionální myšlení jim nedovolí zadlužit se kvůli spotřebním věcem, které nepřináší dlouhodobý efekt. Proto ani v roce 2015 nemusí mít obavy, že by měli „díru v rozpočtu”. Pokud udrží své předsevzetí šetřit za každou cenu, mohou se koncem roku dočkat značných úspor.

Finanční horoskop 2015 - Střelec

(22.11.-21.12)
Střelci mají s novým rokem velké plány. K jejich uskutečnění je ale potřeba čím dál více peněz. Proto by se měli před jakýmkoli plánovaním nejprve zastavit a uvědomit si, jaké jsou jejich finanční možnosti. Mohli by totiž s hlavou v oblacích plánovat investice, které jsou nad jejich možnosti. Naštěstí je vždy zastaví jejich přirozená touha mít vše pod kontrolou. V roce 2015 budou pociťovat větší touhu dopřát si to, co si museli v minulých letech upírat. Často tomu podřídí také své výdaje.

Finanční horoskop 2015 - Kozoroh

(22.12.-19.1.)
Kozoroh přirozeně inklinuje k důstojnému způsobu života. Dluhy a finanční potíže jsou pod jeho úroveň. Stejný postoj si udrží i v novém roce. Na dovolenou pojede pouze v případě, že si našetří patřičnou sumu, za stejných podmínek si bude pořizovat nové auto. Nebude se ho tak týkat ani nadměrná vánoční spotřeba či jiné projevy hýření.

Zdroj: KRUK


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !