Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fitness náramky a aplikace: Jak vám mohou pomoci

3. 07. 2020 | Péče o tělo
Technologie přináší celou řadu výhod, a to i co se fitness týká. Dostaňte se do formy díky vychytávkám, které dnes běžně seženete v obchodech se sportovním vybavením, elektronikou nebo na internetu. Pomůžou vám nejen na cestě za zdravým tělem, ale také za lepšími sportovními výkony.

Veškerá technologická zařízení jsou pro lidstvo darem, ale zároveň hrozbou. Na jedné straně nám usnadňují život a umožňují nám zůstat ve spojení s celým světem, na druhé straně nám nedávají důvod zvednout se z pohovky. Sedavý styl života způsobuje nejen přibírání na váze, může přispět také ke zhoršené pohyblivosti kloubů a častějším pocitům únavy. Pokud máte rádi technologie, ale chcete se vyhnout jejich negativním vlivům, skvělým řešením může být fitness náramek, který splní potěšení z technologické hračky a zároveň vám pomůže poznat vlastní tělo a cítit se fit.

Pokud patříte mezi milovníky technologických vychytávek, aktuálními možnostmi budete nadšeni – vybírat můžete z chytrých hodinek, fitness náramků a nejrůznějších aplikací. Máte strach z jejich vzhledu? Není třeba, seženete je v mnoha velikostech, stylech a barvách, na své si přijde i největší módní guru. Jestliže nejste zvyklí na nošení náramků nebo hodinek, bude pro vás ideální volbou právě některá z fitness aplikací.

fitness hodinkyNa trhu je k dostání mnoho sofistikovaných a drahých pomůcek pro profesionální sportovce, ale pro začátečníka jsou naprosto dostačující základní, dostupné modely. Než se rozhodnete si svého fitness pomocníka pořídit, zamyslete se, jaké funkce jsou pro vás důležité.

Začínáme se sportovními technologiemi

Skvělým začátkem ke zlepšení fyzické kondice je samotná chůze. Pomocí jednoduchého krokoměru snadno zjistíte množství vaší denní aktivity. Cílem zdravého jedince by mělo být dosažení 10 000 kroků za den. Pokud se cvičením začínáte nebo jste méně technologicky zdatní, doporučuji sáhnout po základním krokoměru. Nejenže je jeho použití velmi snadné, ale není ani finančně náročný.

Dopřejte si pravidelnou odměnu

Zařízení, která vás po splnění stanoveného cíle odmění, mohou být neuvěřitelně efektivní. Některá začnou blikat nebo vibrovat, jiná vám na displeji zobrazí povzbuzující zprávu s heslem „dobrá práce“. Může se to zdát jako hloupost, ale celá řada lidí, která začne s používáním hodinek nebo aplikací, se cítí provinile, pokud každý den nedosáhne svého vytyčeného cíle.

Někteří kolegové v mé kanceláři se přiznávají, že po večeři, než ulehnou do postele, chodí na procházku právě proto, aby splnili svůj denní cíl.

Nebojte se výzev

Mnoho aplikací vám dává možnost vyzvat členy rodiny nebo další uživatele k překonávání se navzájem. Díky tomu je snazší a zábavnější dosáhnout optimálního množství aktivity. Ostatní vás mohou sledovat a upozornit, že je na čase zvednout se z gauče.

Zaměřte se na výživu

Pokud jste se vydali na cestu zdravého životního stylu, je důležité kromě aktivity sledovat také stravu. Čím aktivnější budete, tím větší pozornost byste měli věnovat vyváženému jídelníčku. Existuje několik skvělých aplikací, které si můžete zdarma stáhnout do svého telefonu a s jejich pomocí sledovat denní příjem kalorií a živin.

Zlepšete svou výkonnost

Kromě monitorování vaší každodenní aktivity můžete technologické fitness pomůcky využít také ke zlepšení efektivity tréninku a dosažení lepších výsledků. Investice do monitoru srdeční frekvence může být v tomto případě správnou volbou.

Mít přehled o tom, jak aktivní jste během dne může být důležitější, než si myslíte. Moderní životní styl je plný rušivých elementů, a není tak neobvyklé vynechat naplánovaný trénink nebo sáhnout po nezdravém jídle, aniž byste si to uvědomili. Pokud se z takového nevědomého chování stane pravidlo, výsledkem může být negativní dopad nejen na číslo na váze nebo obvodu pasu, ale také na celkové zdraví.

Takže žádné výmluvy! Pokud jste přesvědčeni, že technologické fitness vychytávky nejsou nic pro vás, ale i přesto chcete zlepšit své každodenní návyky, sáhněte po tužce a papíru. Je jen na vás, kterou cestu zvolíte, ale měli byste mít na paměti, že pozorování vašeho těla vám může pomoci zůstat na správné cestě a dosáhnout těch nejlepších výsledků.

Zdroj: Herbalife



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !