Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fitness pro váš obličej

14. 09. 2010 | Krása

Myslíte, že touha být krásná, svěží, přitažlivá je povrchní? Naopak. Buďte spokojena sama se sebou a uvidíte, jak pozitivně zareaguje i vaše okolí. Zkuste věnovat sama sobě několikrát týdně pouhých třicet minut a výsledek se dostaví.

Myslíte, že touha být krásná, svěží,

přitažlivá je povrchní?

Tato otázka čas od času napadne snad každou ženu. Odpověď je jednoduchá – naopak! Vždyť jedním ze symbolů ženskosti je být stále žádoucí a přitažlivá. Od třicátého roku života však pokožka postupně ztrácí pružnost, zakrňují potní a tukové žlázy, které ji udržují v mladistvém vzhledu a v neposlední řadě ochabují podkožní svaly. Proto je dobré již zavčas začít používat speciální kosmetické přípravky, které počátek přirozeného stárnutí pokožky oddalují, obnovují její přirozený vzhled a celkově ji omlazují.

Pro řadu z vás je vzhled a celkový dojem, který zanecháte, také velmi důležitý i z hlediska společenského uplatnění. A pokud vy budete spokojena sama se sebou, pak uvidíte, jak pozitivně zareaguje i vaše okolí.

Fitness program pro váš obličej

A přitom stačí věnovat sama sobě několikrát týdně pouhých třicet minut a výsledek se dostaví.

vysledky-pouzivani

















Třicetiminutový faceliftingový systém bez chirurgického zásahu Skindulgence® je často přirovnáván ke cvičení obličejových svalů. Váš obličej je jednou z mála oblastí, kde jsou nervová zakončení přímo uchycena k pokožce. Stejně, jako je tomu u izometrických cvičení, kdy proti sobě tlačíte dvě svalové skupiny, maska systému Skindulgence® tvrdne na vaší pokožce a vytváří tak protilehlý povrch, kterého se pokožka snaží zbavit.Tím se aktivují podkožní svaly a mohou provádět právě taková cvičení. Při pravidelném používání, stejně jako při pravidelném cvičení, začnete cítit, že jsou vaše obličejové svaly napjatější, pokožka svěžejší a váš obličej plný života a krásný. Rostlinné přísady zároveň upravují přirozenou rovnováhu vaší pokožky.

Ponořte se do dokonalého luxusu

Hýčkejte svou pokožku a obnovte její přirozený a mladistvý vzhled. Pouhých třicet minut vám ubere několik let a vy se budete cítit mnohem lépe, a hlavně – také tak vypadat. Obdobně jako je tomu u cvičení, optimální výsledky přináší pouze pravidelné užívání přípravku. Pro maximální přínos používejte třicetiminutový faceliftingový systém Skindulcence® třikrát týdně po dobu devadesáti dnů a následně dvakrát týdně.


Skindulgence®Skindulgence® můžete zakoupit za cenu 2 500 Kč v sadě, která obsahuje čistící přípravek, samotnou masku a zvlhčující přípravek. Tato sada je určena k provádění faceliftingové kůry po dobu tří měsíců. Výrobek nebyl testován na zvířatech.

o Dává pokožce mladistvější a krásnější vzhled
o Vyhlazuje jemné rýhy a vrásky
o Zlepšuje tón a barvu pokožky
o Zpevňuje svaly obličeje, krku a dekoltu


Zeptejte se vždy svého zrcadla, jakou změnou jste prošla za pouhých třicet minut, za týden, za měsíc …..


Více informací na www.callusan.cz


Zdroj: Skindulgence®


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ja používam Nu skin
Obrázek uživatelky
profil
vraví sa tomu aj tvárová gymnastika
Obrázek uživatelky
profil
já jsem nejdříve vyzkoušela u své kosmetičky a mohu potvrdit, že je to úžasná věc. Výsledek je skutečně poznat už po prvním použití. Teď jsem si sama koupila a nedám na ni dopustit.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den,Skindulgence® je zajímavý ,vypadá skvěle,jenom by to taky chtělo napřed vyzkoušet
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles