Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

FLORA OLOMOUC – záplava květin, bylinek a trvalek

5. 07. 2007 | Výstavy

Květiny vrcholícího léta, speciální přehlídka léčivých, aromatických a kořeninových rostlin, trvalky, okrasné dřeviny - to všechno nabídne ve druhé polovině srpna mezinárodní zahradnická výstava FLORA OLOMOUC 2007. Letní etapa největší české květinové akce se návštěvnické veřejnosti otevře ve dnech 16. až 19. srpna.


Pro ústřední expozici výstavy Flora Olomouc, v níž se svými výpěstky představí jednotlivé organizace Českého zahrádkářského svazu, zvolili pořadatelé motto „Okno do zahrady květin“. Prostory hlavního pavilonu zaplní gladioly, růže, jiřinky, balkónové a další letní květiny v zajímavém spojení s dřevěnými skulpturami a vodními prvky.


Flora Olomouc

Hlavní expozici doplní přehlídka trvalek připravovaná ve spolupráci s Českým spolkem perenářů a pestrobarevné exponáty soutěže v aranžování květin - letos na téma „Letní zahradní slavnost“. Nejlepší čeští floristé se budou prezentovat květinovými dekoracemi zahradního posezení a letními kyticemi pro hostitele. Zelený rámec pestré letní květinové palety vytvoří expozice okrasných výpěstků Svazu školkařů ČR.



MEZINÁRODNÍ FLORA OLOMOUC 2007
ZÁPLAVA LETNÍCH KVĚTIN, BYLINKY, TRVALKY


Flora Olomouc

Návštěvnicky velmi přitažlivou součástí letní Flory Olomouc bude bezesporu velká přehlídka léčivých, aromatických a kořeninových rostlin spojená s prodejem, ochutnávkou čajů odbornými radami pro pěstování léčivek i jejich užití.


Návštěvníci Flory Olomouc se mohou těšit i na nabídku Letních zahradnických trhů se zbožím a službami pro zahradníky, zahrádkáře a kutily, zábavný hudební program s pozvánkou na folkový Mohelnický dostavník, prohlídky zajímavostí sbírkových skleníků, botanické zahrady a rozária výstaviště. Speciálně pro ně se opět otevře i botanická zahrada olomoucké Univerzity Palackého.


Flora Olomouc

A nakonec dobrá zpráva pro všechny, kteří si hodlají zabezpečit vstupenky na letní Floru s předstihem: objednáte-li si minimálně 20 vstupenek nejpozději do 10 dnů před zahájením výstavy, získáte 15 procentní slevu!



Cena vstupenek na FLORU Olomouc:

80 Kč - plnoplátci, 60 Kč - důchodci a studenti, 20 Kč - děti do 15 let

150 Kč - rodinné vstupné (2 dospělí + děti), zdarma - děti do 10 let v doprovodu rodičů, držitelé ZP a ZP-P)


Další informace na webových stránkách výstaviště.



Hana Nováková
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
už je to hodně dávno co jsme tam byli,ale bylo to hezké,jela bych hned znova
Obrázek uživatelky
profil
jsem na této výstavě nebyla,je to od nás dost daleko.
Obrázek uživatelky
profil
Je to nádhera jednou jsem tam byla a mooooc krásné, kdo má rád květinky každý si tam něco vybere...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles