Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

FOR FAMILY 2008 – Veletrhy pro celou rodinu

26. 02. 2008 | Výstavy
Začátkem března zahájí společnost ABF, a.s. v Pražském veletržním areálu v Letňanech soubor pěti veletrhů pro rodinu, bydlení a aktivní trávení volného času FOR FAMILY. Akce potrvá čtyři dny, a to od čtvrtka 6. března do neděle 9. března a je určena, jak už název napovídá, všem členům rodiny včetně dětí a seniorů.

Návštěvníci mohou na jednu vstupenku projít všemi pěti veletrhy, které tvoří FOR HABITAT, FOR GARDEN, FOR KIDS, FOR SENIOR a letošní nováček FOR TRAVEL. Hned při vstupu do PVA Letňany zaujme návštěvníky venkovní expozice 2. veletrhu zahradní architektury, nábytku a techniky FOR GARDEN.

Veletrh FOR KIDS Cílem veletrhu, jehož další část nomenklatury bude k vidění v hale č. 1, je představit návštěvníkům co nejširší nabídku zahradního vybavení, doplňků a rostlin, přičemž nezapomene ani na stále více žádaný venkovní nábytek a zahradní techniku. Ve stejné hale, ovšem v jiných sektorech, se „zabydlí“ již 4. ročník veletrhu pro děti s příznačným názvem FOR KIDS. Ten nabídne ucelenou prezentaci výrobků a služeb určených dětem všech věkových kategorií, jejich rodičům i nastávajícím maminkám.

Zatímco rodiče si mohou na veletrhu v klidu prohlédnout zajímavé expozice vystavovatelů, pro děti pořadatelé připravují dětský koutek s odborným dozorem. Pro maminky s úplně nejmladšími návštěvníky akce bude zase připraveno zázemí, kde mohou miminko pohodlně nakojit a přebalit.

Z haly číslo 1. mohou návštěvníci plynule přejít do vedlejší haly č.2, kde se bude nacházet nováček mezi letošními veletrhy, a to veletrh cestovního ruchu FOR TRAVEL, jehož rozsáhlá výstavní plocha umožňuje prezentaci všech firem, které se zabývají cestovním ruchem jako celkem. Důraz bude přitom na veletrhu kladen také na podporu turistiky v České republice.

Veletrh FOR KIDS Největším počtem metrů čtverečních z tohoto pětilístku veletrhů se bude moci pyšnit FOR HABITAT, jehož expozice zaberou nejen polovinu haly č. 2, ale rovněž haly č. 3 a 4. Veletrh FOR HABITAT, který má podtitul Veletrh bydlení, nábytku, vybavení interiérů a bazénů, přichází každoročně s nabídkou produktů téměř dvou set firem. Letos, stejně jako v předchozích letech, se ho zúčastní především nábytkáři a výrobci bytových doplňků. Vedle pestré palety nábytku mohou návštěvníci očekávat také bytové doplňky, dekorace, bytový textil, svítidla i elektrické domácí spotřebiče. Chybět však nebudou ani vystavovatelé z oblasti stavby, stavebních materiálů, projekční kanceláře, developeři a realitní společnosti.

Pro návštěvníky veletrhu je připraven také pestrý doprovodný program. Otázka bydlení se bude řešit v rámci programu NOVÉ MOŽNOSTI BYDLENÍ, kde bude prezentována nejen aktuální nabídka domů a bytů, ale také další projekty různých developerů. Vzhledem k současnému velkému zájmu o toto téma je do programu zařazen cyklus přednášek REZIDENČNÍ DEVELOPMENT, například o vývoji cen realit, o struktuře poptávky i nabídky a další. Součástí veletrhu se už podruhé stane výběrová výstava TRENDY INTERIÉR, která je zaměřená nejen na náročnější návštěvníky veletrhu, ale také na ty, kteří se jen chtějí inspirovat a orientovat v trendech moderního designu. Vystavovatelé zde budou prezentovat nábytek a bytové doplňky od oceňovaných designérů, s neobvyklými funkcemi, popřípadě doplněné o další zajímavé hodnoty. V rámci vybraných expozic FOR HABITAT bude probíhat program DOTOVANÉ BYDLENÍ.
Veletrh FOR KIDS Tato finanční služba umožňuje zákazníkům čerpat na nákupy dotace. Je zcela bezplatná a nezávazná. Čerpání příspěvků probíhá na základě potvrzených poukazů na dotace, které jsou k dispozici u vybraných – dotovaných – značek v České republice. V rámci veletrhu FOR HABITAT proběhne i novinka letošního ročníku - výstava OBLÉKÁME INTERIÉR doplněná o stejnojmennou kolekci seminářů. Tato akce ukáže návštěvníkům jakými různými způsoby lze vybavit a vyzdobit identický prostor. Alespoň na chvíli se přenést do vzdálených zemí budou moci všichni ti, kteří navštíví Cestovatelský festival, jenž doprovodí veletrh FOR TRAVEL.

Více se dozvíte na oficiálních webových stránkách FOR HABITAT a FOR KIDS.



Hana Houbičková
Chytrá Žena.cz


.

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Kdyby to nebylo tak daloko určitě výstavu navštívíme
Obrázek uživatelky
profil
jsme veltrh navštívili, je tam toho dost na koukání a taky jsme přišli značně unaveniSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc se těšíme a určitě na veletrh půjdeme.
Obrázek uživatelky
profil

dobrý nápad soustředit vše na jedno místo kde se může inspirovat celá rodina najednou
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles