Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Gabriela Marcinková v seriálu Doktor Martin: Jakmile se dostanu do kostýmu, tak ožiju rolí

9. 09. 2015 | Televizní tipy

Irena Bezáková - Gabriela Marcinková

Sestřička doktora Martina. Svou práci má těžce na háku, stejně jako svého šéfa. Drzá, svéhlavá mladá žena, která si příliš neláme hlavu s tím, že by jako zdravotní sestra měla být v ordinaci především pro svého doktora a pacienty. Většinu času telefonuje a řeší svůj milostný vztah. V Protějově ji ale, na rozdíl od doktora Elingera, mají všichni rádi. Znají ji totiž odmala. Pubertu už má sice dávno za sebou, ale občas se neomaleně jako puberťačka ještě chová.

Když jste si přečetla scénář, jak na Vás postava sestřičky Ireny zapůsobila?
Na té postavě mě bavilo všechno. Byl to ten typ, který jsem ještě nikdy nehrála. Je vtipně napsaná, sympatická, scénář se mi celkově líbil. Jde o velmi inteligentní humor, ale je v tom taková jednoduchost v uvažování. Irenu jsem měla ráda od samého začátku.

Gabriela Marcinková v seriálu Doktor MartinMohla byste Vaši postavu krátce popsat?
Je to holka, která zaspala pubertu, je lenivá, otcem rozmazlená, vyrůstala sama bez matky na venkově, ale trochu tam nepasuje svým stylem, vlastně její priority jsou jen v oblékání a mejkapu.

Jak se postava Ireny v průběhu vyvíjí?
Irena ujde kus cesty. Začíná velmi extravagantně a projde takovou mírnou obměnou díky okolnostem, které ji potkají. Nakonec je to takový kompromis mezi úplnou extravagancí
a její vlastní přirozenou drzostí.

Co Vás přimělo na nabídku jedné z hlavních rolí kývnout?
K natáčení jsem se dostala až po tom, co do toho koprodukčně vstoupila RTVS. Pak přišla nabídka slovenským hercům, přes televizi oslovili mě a pak už jsem přijela do Prahy na setkání s režisérem Petrem Zahrádkou.

V seriálu se hodně tematizují Beskydy. Jaký k nim máte vztah Vy?
Mně se tam velmi líbilo. Obrázky sice vypadají hezky, ale pro mě je to spíš o té postavě. Jakmile se dostanu do kostýmu, tak ožiju rolí. Nikdy předtím jsem v Beskydech nebyla, ten region jsem objevila až během natáčení. Od té doby jsem tam byla jen na výletě se snoubencem a poslala jsem tam rodiče. Ale natáčení bylo příjemné a bylo hezké, jak nás tam přijali.

Bylo pro Vás na tom natáčení něco náročného?
Zahrát přirozeně komickou postavu je těžké, nad tím jsem hodně uvažovala a zabralo mi to hodně času, doteď nevím, jestli se mi to povedlo, to mohou posoudit až jiní.

Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Gabriela Marcinková v seriálu Doktor Martin: Jakmile se dostanu do kostýmu, tak ožiju rolí:

Gabriela Marcinková v seriálu Doktor Martin: Jakmile se dostanu do kostýmu, tak ožiju rolí
Gabriela Marcinková v seriálu Doktor Martin: Jakmile se dostanu do kostýmu, tak ožiju rolí
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !