Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Galavečer hvězd podpořil opět dobrou věc

27. 10. 2008 | Kultura
Akce s názvem Galavečer hvězd se uskutečnila v Hronově v Čapkově sále 21.10.2008. Zároveň to byl Galavečer věnovaný k 13.výročí charity Davida Novotného, který tímto způsobem oslavil již 13 let od pořádání charitativních akcí.

Nad akcí převzala záštitu starostka Hronova Hana Nedvědová a senátor Petr Pakosta. Starostka města Hronov vyjádřila poděkování za uspořádání této akce.

Byl to večer velkých ženských hvězd - vystoupila Naďa Urbánková, Hana Křížková, Petra Černocká, Ilona Csáková a Marcela Holanová. Jediným mužem byl Vlasta Horváth. Celý večer moderovala Marie Tomsová.

Galavaečer hvězdBěhem večera jako první vystoupila Naďa Urbánková, která zazpívala  jako první a lidé byli nadšeni, protože její vystoupení bylo úchvatné. Vlasta Horváth se na pódiu přeřekl a když měl říct,  že je rád a je mu ctí, že na pódiu stojí s hvězdami, kterých si váží, tak se přeřekl: "Jsem rád, že stojím na pódiu s vysloužilými hvězdami, jé moc se omlouvám se zasloužilými osobnostmi :-)", omlouval se na pódiu Vlasta Horváth. Petra Černocká přijela se svým manželem a nechtěla se odtrhnout o psa, kterého měla Verunka Hofmanová na asistenční služby, které také částečně putoval výtěžek. Ilona Csáková zářila štěstím, byla usměvavá a bylo vidět, že je spokojená, vystoupila jako poslední a za své vystoupení sklidila ovace. Každý se divil: "Podívejte, Ilona je hubená," šeptalo se sálem.

Galavečer hvězd"Musím poděkovat Kulturnímu a Informačnímu středisku v Hronově, že mi vyšli vstříc s pořádání této akce a věnovali mi prostory zcela zdarma. Také dík patří účinkujícím, lidem, kteří zavítali a podpořili dobrou věc." komentoval úspěšnou akci David Novotný, hlavní pořadatel.

Výtěžek v celkové finanční a materiální podobě ve výši 63 500Kč byl věnován Speciálnímu pedagogickému centru a Verunce Hofmanové na asistenční služby a „provoz“ psa, obdržela také krmení pro pejska na celý rok.

"Bylo to moc hezký večer, kteří jsou příjemní a podporují mě, pozval jsem všechny, co si to zasloužili, proto i sál praskal ve švech. Moje nejbližší další akce je v Broumově, což jsou tradiční Vánoce, které se uskuteční 8.12.2008 v Broumově v Kulturním domě,"
dodal Novotný.



David Novotný
pořadatel



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Vždy skvělé. Škoda, že se pravidelně nevysílají v přímém přenosu. Jedinou vyjímkou je Muž roku, který je vysílán.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice