Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Galerie Harfa připravila pro děti novou řadou edukativních programů

15. 03. 2019 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Galerie Harfa připravila pro děti nový seriál vzdělávacích programů zaměřených na lidské tělo a okolní prostředí. Akce nese název Můj lepší svět a v prostorách obchodního centra bude pravidelně probíhat po celý letošní rok. Seriál má dětem ukázat, jak funguje jejich tělo a jaké důsledky má lidská činnost na přírodu a okolní prostředí. První ze série nese název „Kdo jsem?“ a proběhne v obchodním centru o víkendu 16. a 17. března 2019. Veškeré aktivity jsou zdarma.

Galerie HarfaPo čtyřleté sérii edukativního programu „Čím budu?“ přichází nyní Galerie Harfa s novinkou – seriálem Můj lepší svět. Vzdělávací akce určená pro rodiny s dětmi má účastníkům zábavnou formou pomoct lépe poznat vlastní tělo a podpořit zájem o okolní prostředí a přírodu. Letos proběhnou v obchodním centru celkem čtyři díly nového programu. První s názvem „Kdo jsem?“ se bude konat o víkendu 16. a 17. března 2019.

Galerie HarfaJak funguje lidské tělo?


Děti mají v této oblasti spoustu dotazů, na které ani rodiče často neznají odpovědi. Vzdělávací program „Kdo jsem“ jim pomůže pochopit, jak se tělo chová, když je zdravé a co se s ním děje při nemoci. Budou jim vysvětleny záhady lidského organismu – například kde se berou slzy, jaký je rozdíl mezi kašláním a kýcháním, jak se hojí zranění, proč zíváme, kde se tvoří krev nebo kdy a proč začnou růst vousy.

Účastníci se mohou těšit na informativní a edukativní panely, mobilní nemocnici, kurzy první pomoci, foto koutek či měření tlaku a tuku. Pro děti budou připraveny otázky a dárky za správné odpovědi. Akce se bude konat pod dozorem studentů z Karlovy Univerzity ve spolupráci s IFMSA. Cílem projektu je mimo jiné pomoci lidem zbavit se strachu z lékařů a nemocničního prostředí. Vstup na všechna stanoviště bude zdarma.  

Druhý díl s názvem „Co jím“ se v květnu zaměří na stravu. Účastníci se seznámí s různými potravinami, kde se pěstují, jak se vyrábějí, co je zdravé a co tělu spíše škodí. Další akce „Kde žiji?“ v září otevře téma rozdílů života ve městě a na vesnici. Děti se dozví i o tom, jak se žije lidem na poušti nebo v pralese. Poslední díl „Zachraňme Zemi!“ proběhne v listopadu a bude se koncentrovat na naši planetu. Děti se dozví, co to jsou klimatické změny, jak funguje příroda a jak bychom se k ní měli chovat.

Galerie Harfa
Zdroj, foto: Galerie Harfa


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles