Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Galerie panenek Dolls Land v Praze hostí prince Williama i Kate

2. 07. 2012 | Kultura
Od 12. 6. 2012 představuje Galerie panenek Dolls Land novou svatební kolekci sběratelských panenek Barbie. V rámci nové letní expozice je k vidění také nejslavnější pár planety, princ William a Kate.

V nové expozici Galerie panenek Dolls Land je vystavena ucelená kolekce svatebních šatů od světových návrhářek, jako jsou Monique Lhuillier, Badgley Mischka, Reem Acra, Vera Wang nebo Carolina Herrera. V rámci této jedinečné expozice jsou k vidění také princ William a Kate v jejich svatebních šatech.

Galerie panenek Dolls LandVelkou novinkou Galerie panenek Dolls Land je také panenka Barbie  „Pinch of Platinum“, která patří do nejvyšší sběratelské řady tzv. Platinum label.

V této řadě jsou panenky vyráběny v nákladu max. 1200 pro celý svět. Panenka „Pinch of Platinum“ byla vyrobena v nákladu pouze 999 kusů.

V rámci aktuálních úprav Galerie panenek Dolls Land byla také rozšířena kolekce světového návrháře Boba Mackieho, který se díky svým nadčasovým návrhům stal již pomyslnou stálicí galerie. Nově jsou od tohoto návrháře v galerii k vidění panenky s názvy Goddess of the Moon, Masquerade Barbie a světově proslulá zpěvačka Cher.

Kromě výše zmíněných novinek mají návštěvníci Galerie panenek Dolls Land příležitost zhlédnout panenky od světoznámých návrhářů, jako jsou Giorgio Armani, Givenchy, Christian Dior, Christian Louboutin, Escada nebo Dooney & Bourke, také filmové hrdiny malých i velkých jako například Shrek, Harry Potter, Jack Sparrow, Adamsova rodina, Frankenstein, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor a spoustu dalších.

Součástí stále expozice je i kompletní kolekce velmi populárních panenek Monster High, které představují děti známých monster, jako je Frankenstein, Drakula a další. Galerie panenek Dolls Land

Všechny tyto „strašidelné“ panenky si zde našly již své stále místo a jsou nejenom mezi malými návštěvnicemi stále vyhledávány a obdivovány.

Poslední novinkou pro letošní léto je také expozice více než 100 modelů autíček, která byla do Galerie panenek Dolls Land zapůjčena a budou exkluzivně k vidění pouze do 31. 8. 2012. Malí i velcí návštěvníci tak mohou obdivovat krásné stroje jako růžový Cadillac, historický Mercedes-Benz 500K, Chevrolet Corvette, sérii vozů Porsche a mnoho dalších

Galerie panenek Dolls Land je otevřená od 12. 6. 2012!



Zdroj, foto: Galerie Dolls Land

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Galerie panenek Dolls Land v Praze hostí prince Williama i Kate:

Galerie panenek Dolls Land v Praze hostí prince Williama i Kate
Galerie panenek Dolls Land v Praze hostí prince Williama i Kate
Galerie panenek Dolls Land v Praze hostí prince Williama i Kate
Galerie panenek Dolls Land v Praze hostí prince Williama i Kate
Galerie panenek Dolls Land v Praze hostí prince Williama i Kate
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !