Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

GEN - Galerie elity národa: Josef Pleskot

22. 07. 2018 | Televizní tipy
Jeden z nejznámějších a nejrespektovanějších českých architektů. Scénář a režie pořadu GEN - Galerie elity národa: Josef Pleskot E. Hníková.

Architekt Josef Pleskot patří od poloviny 90. let 20. století mezi nejznámější a nejrespektovanější české tvůrce. Vystudoval Fakultu architektury ČVUT v Praze. Ve své tvorbě se inspiroval českou moderní tradicí. Od roku 1991 vede vlastní architektonickou kancelář AP ATELIER.

Mezi nejznámější realizace se řadí průchod valem Prašného mostu na Pražském hradě, rekonstrukce legendární továrny na vodoměry v Holešovicích, rodinná vila nejbohatšího Čecha Petra Kellnera, přestavba litomyšlského pivovaru, vinařský dům Sonberk nebo sídlo ČSOB v pražských Radlicích. GENStojí také za revitalizací industriálního území ostravské Dolní oblasti Vítkovic, kde přestavěl vysloužilý plynojem na koncertní sál Gong, přistavěl nástavbu Bolt Tower na existující vysokou pec.

GEN - Galerie elity národa: Josef Pleskot je k vidění 22. 7. 2018 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !