Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

GEN – Galerie elity národa: Vojtěch Novotný

9. 09. 2018 | Televizní tipy
Český vědec, tropický biolog, entomolog a ekolog, působící již přes dvacet let na terénní stanici na Papui–Nové Guineji a na Přírodovědecké fakultě Jihočeské univerzity. Režie pořadu GEN – Galerie elity národa: Vojtěch Novotný O. Reif.

Tropický biolog, entomolog a ekolog Vojtěch Novotný vystudoval Přírodovědeckou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci. Pracuje v Entomologickém ústavu Akademie věd a vyučuje na Jihočeské univerzitě. Jeho odborností je ekologie herbivorního hmyzu v tropických ekosystémech.

Získal prestižní grant Evropské výzkumné rady pro svůj výzkum na Papui-Nové Guinei, kde se snaží přijít na to, proč je v tropech větší biodiverzita než v jiných oblastech. Terénní výzkumnou stanici na GENPapui-Nové Guineji vede již od roku 1997. Působil také ve Velké Británii, Spojených státech a v pralesích Panamy, Guyany či Vietnamu.

GEN – Galerie elity národa: Vojtěch Novotný je k vidění 9. 9. 2018 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !