Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Get the Louk: # je to na tobě

10. 08. 2017 | Knižní tipy
Název: Get the Louk: # je to na tobě
Autor: Lucie Dejmková
Nakladatelství:  BIZBOOKS
Datum vydání: 6/2017
Formát: 167 x 225 mm
Vazba: pevná
Počet stran: 254 stran
Cena: 176 Kč


Tohle není tutoriál! Žádné návody, instrukce či hotová řešení. Líčení nemá pevně daná pravidla, tak se nebojte vyzkoušet zdánlivě nemožné! Tohle je knížka pro holky, dívky, ženy, maminky a klidně i babičky.


Knížka Get the Louk: # je to na tobě, která zažene pochyby a strachy a pomůže vám v sobě objevit svobodné a kreativní já (v jakémkoli věku). Ulehčí vám orientaci v moři šminek, takže si z něj nakonec vyberete to, co opravdu potřebujete nebo chcete. Může to být jen pár kapek – třeba řasenka nebo lesk na rty, ale klidně i makeup, korektor, primer, bronzer, variace stínů, prostě cokoli, na co dostanete chuť.

Get the LoukProbarví vaše dny, ty veselé a zářivé, i ty šedé, smutné a deštivé. Líčení není tetování, které vám zůstane celý život. Namalujete, odlíčíte. A to celé se může odehrát třeba pětkrát během jedné hodiny. Proto se s ním tak skvěle vyjadřuje nálada, osobnost, snadno podléhá trendům a miluje ho tolik žen na světě. Koho by nelákalo být chvíli něžnou princeznou, rockerkou, svůdnou krasavicí… prostě mít možnosti chameleona?

Otevírá se obrovské pole pro experimenty a kniha Get the Louk #jetonatobě je zázračný elixír na vaše obavy z toho, co tomu řeknou ostatní. Lucie Dejmková, známá také jako Lou, autorka neuvěřitelně kreativního blogu Get the Louk, který si právem zaslouží titul „beauty blog roku“, v knize neradí, čím při líčení začít a jak postupovat, ale podpoří vás v hledání vlastní svobody a inspirace.


Ukázka z knihy Get the Louk: # je to na tobě


MALOVAT ČI NEMALOVAT?


Malovat, či nemalovat? Toť otázka! A odpověď na ni je mnohem jednodušší, než si myslíte. Zkrátka pokud chcete začít, začněte! Líčení není tetování, které vám zůstane na celý život. Namalujete, odlíčíte. A to celé se může odehrát třeba pětkrát během jedné hodiny. To je jeho největší výhoda. Proto se s ním tak skvěle vyjadřuje nálada, osobnost, snadno podléhá trendům a miluje ho tolik žen na světě.

S důvody, proč se malovat, je to těžší. Ke stojanům s bar vičkami ženou dívky a dámy většinou dva hlavní důvody – buď je to touha zamaskovat nějaký nežádoucí r ys, pupínek, krátké světlé řasy dělající nevýrazný pohled, skoro neexistující obočí (ehm… ano, mluvím z vlastní zkušenosti)… a tímhle výčtem bych mohla pokračovat na dalších pět stran, nebo touha vyjádřit se. Vybít někde svou kreativitu, zkusit něco nového, jednou být za rockerku, podruhé za princeznu, mít možnosti chameleona.


Tuto knihu Get the Louk: # je to na tobě koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Get the Louk: # je to na tobě:

Get the Louk: # je to na tobě
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles