Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gipsy Kings jedou Tour 2011, na konci je čeká Brno

22. 05. 2011 | Kultura

Věhlasná francouzská kapela Gipsy Kings, vycházející z tradic flamenca, se letos opět vydává na cesty po světě. Respektive, dá se říct, že plynule navazují na předešlou šňůru koncertů 2010/2011. První koncert aktuální Tour 2011 odehráli 9. dubna v Bukurešti, odtud pokračují po Evropě a severní Americe.


7. května se chystají Gipsy Kings na koncert v maďarské metropoli Budapešť, kam se za nimi mimo jiné vypraví i pořadatelé brněnského koncertu. V rámci turné navštíví celkem 25 měst a její zatím závěrečný termín se uskuteční 21.10. v Hale Rondo v Brně.


gipsy kingsOsmičlenná kapela Gipsy Kings, mezi jejíž největší hity patří např. Bamboleo, Volare, Baila Me, Allegria, Bem, bem, Maria, Djobi, Djoba či Soy, se do Česka vrací po 4 letech, naposledy jim tu tleskali návštěvníci festivalu Colours Of Ostrava 2007.


Program vystoupení Gipsy Kings tvoří průřez jejich více než dvacetiletou kariérou, během které vydali 18 desek včetně výběrů největších hitů. Na kontě mají více než 20 miliónů prodaných desek, natočili dva hudební filmy a v dalších filmech zněla jejich hudba (např. v kultovním snímku Big Lebowski – cover verze písně Hotel California). Zatím poslední album vydali Gipsy Kings v roce 2006 – deska se jmenuje Pasajero.


Na co víc se mohou návštěvníci
brněnského koncertu těšit?


Gipsy Kings v Brně nevystoupí sami, součástí programu bude také předkapela, kterou si bude kapela sama vybírat. Sledujte proto aktuality na webu, kde bude informace uveřejněna. Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketportal od 690,-.


Zdroj: Brno koncert.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice