Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Golf relax | Adrenalin adventure

4. 03. 2008 | Evropa
Teplé dny se již blíží a možností na zajímavé vyžití se vždy hodí. Připravili jsme pro Vás speciální balíčky za zvýhodněnou cenu, skvělé ubytování pro Váš odpočinek a ještě lepší zážitky.

Chcete překvapit své blízké, zkusit něco nového ?! Vyberte si zajímavý balíček služeb a vzhůru na vrcholky skal, hluboko do nitra země nebo za příjemnou relaxací při hře golfu. Nikdy jste golf nehráli, nelezli po skalách? Nevadí, za asistence zkušeného instruktora se dostanete do míst o kterých se Vám nezdálo. Zkuste něco nového a překonejte sami sebe.

Českosaské Švýcarsko

Balíček Golf relax


Speciální kombinaci relaxace a sportu. Časový harmonogram kurzu golfu navrhneme po domluvě s Vámi. Čtyřdenním kurzem Vás provede profesionální trenér, který Vás naučí zakladům hry golfu. Ubytování jsme pro Vás zajistili v hotelu České Švýcarsko, kde naleznete absolutní komfort v moderně zařízených pokojích s výbornou kuchyní, ale i tak žádaným klidem. Příjemným doplňkem Vašeho pobytu jistě bude parkově upravená zahrada hotelu s jezírkem, kde se po náročném dni třeba rádi posedíte s Vaším protějškem u láhve vína, kterou si můžete vybrat ze široké nabídky hotelové vinotéky.

Českosaské Švýcarsko Golf je sportem jako každý jiný a proto jistě uvítáte také odpočinek. Můžete se přímo z hotelu vydat pěšky na Pravčickou bránu, kde budete mít zajištěný vstup zdarma do areálu, pokocháte se z vyhlídek, navštívíte muzeum národního parku, osvěžíte se v restauraci a vydáte se do Hřenska odkud se poplavíte za poutavého vyprávění Gondoliéra na pramici Tichou soutěskou kaňonu řeky Kamenice. Z Tiché soutěsky se pak vydáte do kopce zpět přímo do hotelu, který se nachází nedaleko.

Balíček Adrenalin adventure


Českosaské Švýcarsko Proč si nevyzkoušet něco nového?! Poznáte kouzelná místa v Českém Švýcarsku, vylezete na vrcholky skal, probádáte podzemní jeskyně na úpatí pískovcových skal za asistence instruktora. Dozvíte se plno zajímavých informací o technikách těchto sportů, ale také kraji a přírodě. Ubytování jsme pro Vás zajistili v příjemném hotelu U Zeleného stromu v Janově, odkud to budete mít kousek jak k daným aktivitám, tak i do srdce Národního parku České Švýcarsko.

www.ceskosaske-svycarsko.cz


Českosaské Švýcarsko Českosaské Švýcarsko










Zdroj: www.ceskosaske-svycarsko.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
bych jela
Obrázek uživatelky
profil
tento sport mě láká už strašně dlouho, chtěla bych si ho někdy zahrát.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles