Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gondíci s. r. o. - 18.7. 2015

18. 07. 2015 | Televizní tipy
Nový pořad sourozenců Gondíkových, který vás určitě zaujme. Rodinná firma Gondíci, s. r. o., a Adéla a Dalibor jako její manažeři chtějí Čechy inspirovat a nadchnout pro nové zážitky.

Pomáhat jim v tom budou odborníci z nejrůznějších oborů. Můžete se těšit na reportáže o kutilství, zahradničení, ze světa designu, bydlení či zdravého životního stylu. Populární dvojice bude také radit, kam jet na výlety nebo co dobrého lze připravit v kuchyni.

Gondíci s.r.o. – 18.7. 2015:


Další díl pořadu Gondíci, s. r. o., bude věnován vodě. Sourozenci Gondíkovi se totiž rozhodli, že si udělají malou dovolenou na parníku, ale jako vždy musejí cestou řešit zakázky. Diváci se tak mohou těšit na reportáž o tom, jak začít jezdit na vodních lyžích. Dozvědí se o novém hobby jménem kayakfishing nebo jaká jsou pravidla plavby na vodě.

Pan kapitán sourozencům Gondíkovým zas představí svůj parník a povypráví o historii paroplavby na Vltavě. Floristka připraví jako inspiraci svatební kytici v námořnickém stylu.

Mistr kuchař připraví přímo na parníku grilovaného sumce. V zahradních tématech se diváci dozvědí, jak pečovat v květnu o jezírko. Modelář přinese ukázat statické modely lodí. Odborník poradí, jak si vybrat nadzemní bazén na zahradu.

Magazín Gondíci, s. r. o., pro současného diváka, kterého baví žít, hrát si a rozšiřovat si obzory, sledujte v sobotu v podvečer na Primě!

Další díl magazínu Gondíci, s. r. o.
můžete sledovat v sobotu 18.7. 2015 od 17:35 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Gondíci s. r. o. - 18.7. 2015:

Gondíci s. r. o. - 18.7. 2015
Gondíci s. r. o. - 18.7. 2015
Gondíci s. r. o. - 18.7. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !