Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gondíci s. r. o. - 9.5. 2015

9. 05. 2015 | Televizní tipy
Nový pořad sourozenců Gondíkových, který vás určitě zaujme. Rodinná firma Gondíci, s. r. o., a Adéla a Dalibor jako její manažeři chtějí Čechy inspirovat a nadchnout pro nové zážitky. Pomáhat jim v tom budou odborníci z nejrůznějších oborů. Můžete se těšit na reportáže o kutilství, zahradničení, ze světa designu, bydlení či zdravého životního stylu. Populární dvojice bude také radit, kam jet na výlety nebo co dobrého lze připravit v kuchyni.

Gondíci s.r.o. - 9.5. 2015:


Gondíci s. r. o. - 9.5. 2015Adéla a Dalibor Gondíkovi jako manažeři rodinné firmy chtějí Čechy inspirovat a nadchnout pro nové zážitky. A pomáhají jim v tom odborníci z nejrůznějších oborů.
Léto se blíží a spolu s ním i pobyt na zahradě.

Sourozenci Gondíkovi si do pořadu pozvali opět celou řadu odborníků. Díky nim se dozví, jak si mohou vybrat bezpečnou trampolínu a šikovný gril na grilování. Nebude chybět ani představení kamenných dekorací kolem domu, jako jsou například truhlíky, domovní čísla z kamínků nebo schůdky. A cenná rada pro zahrádkáře, jak vyzrát nad slimáky.

Diváci se také mohou těšit na výlet do Průhonic, kde v místní dendrologické zahradě rozkvetou různé barevné variety tulipánů. Sourozenci se také dozví, jak si obyčejné umyvadlo nebo stolek ozdobit mozaikou.

V rubrice FRESH jim specialistka na zdravou výživu poradí, jak si lze připravit osvěžující nealkoholické nápoje z pampelišek, kopřiv a také z mléka a jogurtu. Florista ve vile připraví nápadité májové dekorace.

Magazín Gondíci s. r. o. pro současného diváka, kterého baví žít, hrát si a rozšiřovat si obzory. Sledujte další díl 9.5. 2015 v 16.25 na TV Prima!

Další díl magazínu Gondíci, s. r. o.
můžete sledovat v sobotu 9.5. 2015 od 16:25 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Gondíci s. r. o. - 9.5. 2015:

Gondíci s. r. o. - 9.5. 2015
Gondíci s. r. o. - 9.5. 2015
Gondíci s. r. o. - 9.5. 2015
Gondíci s. r. o. - 9.5. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda