Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilování od A do Z

16. 06. 2017 | Knižní tipy
Název: Grilování od A do Z
Autor: Lisa Atwood
Nakladatelství: Omega
Datum vydání: 6/2017
Formát:  190 x 240 mm
Vazba: vázaná
Počet stran: 323 stran
Cena: 399 Kč

264 rad jak vařit na otevřeném ohni


Kniha známé autorky kuchařek Lisy Atwood poslouží jako podrobná a srozumitelná příručka na správné grilování. Neobsahuje pouze recepty, ale kompletní informace o grilování a uzení. Je vhodná pro úplné začátečníky i pro mistry grilu.
 
Grilování od A do ZTato ucelená sbírka rad a receptů vám naservíruje vše potřebné, ať už pořádáte svou první barbecue párty, nebo grilujete a udíte dlouhé roky. Pomocí osvědčených návodů a technik se dozvíte, jak z vašeho grilu vytěžit maximum, čím vším se na něm dá topit a naučíte se připravovat výtečné omáčky a přílohy.

NÁČINÍ

Od dřevěného uhlí, přes plyn až po otevřené ohniště; v této knize zjistíte, jaké náčiní a vybavení je pro grilování nejlepší. Dozvíte se, podle čeho zvolit správné palivo, jak si připravit potřebné náčiní a dokonce i postavit vlastní udírnu a rotisserii.

TECHNIKY

Zdokonalíte se v postupu přípravy dokonalého burgeru, naučíte se vybírat správné dřevo k uzení či bez problému ugrilovat rybu a oceníte stovky dalších zasvěcených rad od mistrů grilování z celého světa.

RECEPTY

Od nejjednoduššího grilovaného kuřete, přes vynikající filet mignon zabalený ve slanině až po grilované gaspačo; tato kniha přináší recepty pro všechny chuťové pohárky. Navíc obsahuje tipy, jak zkombinovat příchutě, připravit směsi koření na potírání a dokonce i koktejly jako báječné doplňky hlavních chodů.


Tuto knihu Grilování od A do Z koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Omega.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !