Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

GurmetLab - Mouka v akci

21. 05. 2020 | Televizní tipy
Každý vynikající kuchař je v podstatě chemik – vědecká cooking show GurmetLab - Mouka v akci. Naši kluci v praxi nejen v zasněžené pekárně (Premiéra)

Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého národního týmu kuchařů a cukrářů Tomáš Popp, protagonisté vědecké cooking show GurmetLab. Když pochopíme, co se s jídlem děje během vaření, stanou se z nás lepší kuchaři!

GurmetLabNejen chlebem živ je člověk – zvláště, když ten z velkopekárny pár hodin po zakoupení zplesniví. Plané nadávání v pražských kavárnách však věci nezmění: je třeba vzít je do vlastních rukou. A při té příležitosti zjistit, že není nudle jako nudle, jaké jsou půvaby amylografické křivky a jak nahlas zvoní mouce hrana.

GurmetLab - Mouka v akci můžete sledovat 21. 5. 2020 od 21 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku GurmetLab - Mouka v akci:

GurmetLab - Mouka v akci
GurmetLab - Mouka v akci
GurmetLab - Mouka v akci
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !