Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

GurmetLab - Mouka v akci

21. 05. 2020 | Televizní tipy
Každý vynikající kuchař je v podstatě chemik – vědecká cooking show GurmetLab - Mouka v akci. Naši kluci v praxi nejen v zasněžené pekárně (Premiéra)

Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého národního týmu kuchařů a cukrářů Tomáš Popp, protagonisté vědecké cooking show GurmetLab. Když pochopíme, co se s jídlem děje během vaření, stanou se z nás lepší kuchaři!

GurmetLabNejen chlebem živ je člověk – zvláště, když ten z velkopekárny pár hodin po zakoupení zplesniví. Plané nadávání v pražských kavárnách však věci nezmění: je třeba vzít je do vlastních rukou. A při té příležitosti zjistit, že není nudle jako nudle, jaké jsou půvaby amylografické křivky a jak nahlas zvoní mouce hrana.

GurmetLab - Mouka v akci můžete sledovat 21. 5. 2020 od 21 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku GurmetLab - Mouka v akci:

GurmetLab - Mouka v akci
GurmetLab - Mouka v akci
GurmetLab - Mouka v akci
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles