Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Halloween akce

26. 10. 2010 | Svátky

Oslavy svátku Halloween se kvapem blíží a na mnoha místech se chystají oslavy, průvody a strašidelné reje. Chcete se s rodinou pobavit v halloweenském duchu? Přinášíme vám několik tipů, kde je možno si užívat halloweenských akcí.

 

Halloweenský průvod strašidel

Halloweenský průvod strašidel se uskuteční 27. října 2010 od 17 hodin v Kravařích. Tento průvod pořádá Klub rodičů a přátel školy při ZŠ Kravaře a SDH Kravaře. Budou se zde vypouštět balónky přání, vezměte si sebou lampióny nebo jiné svítilny.

 

Halloween na zámku Berchtold

Zámek Berchtold najdete v obci Kunice – Vidovice. Sraz strašidelných masek tady začíná od 15 hodin 30. října 2010. vezměte si sebou vydlabané dýně, lampiónky a správnou náladu na průvod plný strašidel po parku. Bude se konat soutěž o nej dýni a další soutěže a čeká vác představení keltských zvyků.

 

Halloween odpoledne

Strašidelné odpoledne pořádají 30. října 2010 od 17 hodin na statku S.O.S. Život pro koně v Miřkově u horšovského Týna. Vítány jsou hlavně strašidla, ježibaby, upíři a jiné podivné bytosti, aby došlo ke společné oslavě Halloweenu. Pokud si sebou vezmete vyřezanou dýni, můžete se zapojit do soutěže o nejkrásnější dýni, proběhne i soutěž o nejhezčí strašidelnou masku. Všichni v maskách se vydají v 19 hodin na strašidelnou stezku do CHKO Sedmihoří, budou se plnit osutěžní úkoly o klíč k truhle s pokladem.

 

Halloween v Botanické zahradě Praha

31. října 2010 se v pražské Botanické zahradě těšte na setkání příšer a příšerek všech ras, pohlaví a věku. Vlastoručně si lze vydlabat dýně a v 19 hodin se zúčastnit večerního půrvodu s rozsvícenými dýněmi. Můžete si tu opéct buřtíky, nechat si něco namalovat na obličej a děti budou určitě velmi rády soutěžit. Sebou si vezměte masky, pracovní oblečení, lžíci a nůž.

 

Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mne to nič nehovorí
Obrázek uživatelky
profil
nějak nemusím, ani nevím proč ...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles