Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hana Gregorová v seriálu Svatby v Benátkách

19. 06. 2014 | Televizní tipy
Hana Gregorová je jednou z hvězd nového primáckého seriálu Svatby v Benátkách.  A právě kvůli natáčení seriálu musela oželet krásnou roli v divadle. Přišla tak o ´Zlatý časy´? Hana Gregorová je v seriálové roli Libuše Drozdové, milovnice divadla, která si umí užívat života, hodně vytížená. Musela proto oželet roli ve znovu obnovené hře Zlatý časy, která měla v těchto dnech premiéru v Divadle Radka Brzobohatého.

Jako principálka divadla ale alespoň dohlížela na její zkoušení. „Tuto hru jsme před lety s úspěchem hráli a mě napadlo na repertoár ji vrátit, jen v jiném a trochu mladším složení. Hra má krásné téma, jde o příběh pěti žen lehčích mravů, které se musí vyrovnat s přibývajícími roky i novou moderní dobou, je o stáří i lásce ve všech podobách. Já bych neměla dost času na zkoušení, ale hru dobře znám, takže kdyby některá z hereček nemohla, ráda ji zaskočím. Co se mi vybaví, když se řekne ´zlatý časy´? Jednoznačně mládí,“ říká Hana Gregorová – jedna z postav nového seriálu Svatby v Benátkách.

Hana Gregorová v seriálu Svatby v BenátkáchKaždá z žen má v této hře svůj zajímavý příběh, střídá se tu humor i pláč, je sarkastická i dojemná zároveň. Pod pojmem ´zlatý časy´ se mi vybaví období První republiky,“ říká Světlana Nálepková, která hraje jednu z pětice dam lehčích mravů.

Madam, tedy šéfku poněkud odkvetlých prostitutek, hraje Valérie Zawadská. „Nabídka na tuto roli mě opravdu potěšila, protože zahrát si starou prostitutku je sen snad každé herečky. V takové roli se můžete příšerně zmalovat, obléct si na sebe výstřední kostým, je v ní dovoleno mnoho lascivností i vulgarit, které by v jiné roli asi neprošly, prostě se při zkoušení a hraní takové postavy můžete hodně herecky vyřádit, což my přesně děláme.  A ´zlatý časy´? Pro někoho je to dětství, pro mě spíš chvíle, kdy se daří práce. A doufám, že tahle se bude divákům líbit, protože myslím, že se nám podařila,“ říká herečka Hana Gregorová –  jedna z postav nového seriálu Svatby v Benátkách.

V dalších rolích uvidíte Hanu Sršňovou, Pavlínu Mourkovou a Dagmar Čárovou, představení režíroval Roman Štolpa.

Hana Gregorová je jednou z hvězd nového primáckého seriálu
Svatby v Benátkách

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !