Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hanna - nový film již brzy v kinech

5. 05. 2011 | Novinky

Hanně (kterou si zahrála na Oscara nominovaná Saoirse Ronan z filmu Pokání, taktéž v režii Joea Wrighta) je šestnáct let. Je bystrá, zvídavá a je to milující dcera. Je výjimečná svou silou, vytrvalostí a zkušenostmi vojáka – to proto, že vyrůstala v divočině na severu Finska, kde ji vychoval ovdovělý otec Erik (Eric Bana), bývalý agent CIA.


Erik Hannu naučil lovit, podroboval ji extrémnímu výcviku sebeobrany a s pomocí pouhé jediné encyklopedie a knihy pohádek jí nahradil veškerou školní docházku. Hannin život se nepodobá životu žádného z jejích vrstevníků – pro ni byla výchova současně i výcvikem, to vše ve snaze udělat z ní dokonalého zabijáka.


hannaAle Hannina rodina má ve světě nevyřízené účty a Erik si se smíšenými pocity hrdosti a obav uvědomuje, že už svou dceru nemůže dále držet na jednom místě. Tento okamžik Hannina dospívání je pro ni velice drsný – je nucena se od Erika odloučit a vydává se na misi, která jí byla od samého počátku souzena. Než se jí podaří znovu se podle plánů sejít s otcem v Berlíně, je zadržena agenty, které za ní vyslala nemilosrdná špionka Marissa Wieglerová (držitelka Oscara Cate Blanchett).


Marissa, která se špionážní činnosti věnuje celý život, ukrývá řadu let tajemství, jež ji s Hannou a Erikem spojují. Hanna, která je zadržována v podzemním komplexu pod marockou pouští, se brzy svým věznitelům postaví na odpor. Po svém odvážném útěku na povrch se ocitá v neznámé krajině a ve světě, jehož pravidla nezná, a je nucena to vše rychle pochopit a zorientovat se.


Marissa za ní tajně vyšle tým agentů a sama se k vražednému pronásledování připojí také. Jak Hanna putuje napříč Evropou a blíží se ke svému hlavnímu cíli, je nucena čelit znepokojivým odhalením o své existenci a pokládat si nečekané otázky o své vlastní lidskosti.


Premiéra filmu Hanna je naplánovaná na
7. 7. 2011!


Zdroj: Falcon.cz 


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hanna - nový film již brzy v kinech:

Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !