Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Harry Potter a relikvie smrti - sága se uzavírá

31. 01. 2008 | Knižní tipy
Autorka: Rowlingová, J.K. Počet stránek: 632 str.
Rozměry: 114x194 mm
Cena: 494 Kč
V prodeji od: 31.1.2008


Pokud si knihu objednáte, dostanete ke knize skvělý dárek: Poukázku ke stažení Filmového soundtracku HARRY POTTER A FÉNIXŮV ŘÁD v ceně 319,- Kč. Nakupujte ZDE.

Harry Potterovská fantasy-sága se uzavírá, sedmým dílem nelítostný zápas dobra se zlem vrcholí. Trojice věrných kamarádů – Harry, Hermiona a Ron – tentokrát do posledního ročníku bradavické školy nenastoupí. Plní úkol, který po zásahu smrtící kletbou nemohl splnit moudrý Albus Brumbál. Harry Potter a relikvie smrti Vypátrání a zničení viteálů, do nichž Pán zla rozdrobil svou duši, je jedinou zárukou vítězství nad ním. Na trojlístek hrdinů číhají nebezpečné nástrahy na každém kroku, ale ani v nucených úkrytech neztrácejí podporu oddaných přátel a tajné spojení s nimi. Závěrečná bitva s Voldemortem a jeho přívrženci se odehraje v Bradavicích… Sedmička prý přináší řešení problémů – a tak si věrní fanouškové vychutnají kromě dobrodružství i „odtajnění“ dosud nevyjasněných záhad a dostanou odpověď na četné nezodpovězené otázky.

A ještě bonus nakonec:
dočtou se, jak si hrdinové ságy stojí O devatenáct let později…

Nezapomeňte na odměnu za pololetní vysvědčení!
Potterovská fantasy-sága se uzavírá.



Nároky kladené na studenty základních i středních škol jsou rok od roku vyšší. Výběr vhodné motivace žáků ke studiu je často oříškem nejen pro vyučující. Knihy jsou vděčným dárkem, který podporuje rozšiřování slovní zásoby, představivost a rozhled. 47 procent žáků pražských základních škol vlastní ucelenou Potterovskou fantasy ságu. Poslední díl oblíbené knihy Harry Potter se v českém překladu dostala na pulty 31. ledna 2008. Přesně v den, kdy si studenti odnesou pololetní vysvědčení. V tento den si může český čtenář zařadit do své sbírky i poslední díl slavné fantasy ságy nazvaný Harry Potter a relikvie smrti. Oslovili jsme 120 žáků základních škol na území Prahy. 47 procent dětí ve věku 6 - 17 let vlastní všechny díly ságy Harry Potter. Téměř 98 procent žáků a studentů vlastní alespoň jeden díl Harryho Pottera. Přesto je problém, že děti nečtou.

Harry Potter a relikvie smrti „Knihy jsou v životě nezastupitelné. Co člověk v životě nestačí prožít, může zažít prostřednictvím knih. Děti kopírují své rodiče, proto by jim měli jít příkladem a v četbě je podporovat. Harry Potter a jeho příběhy jsou úspěšné díky šikovnému skloubení všech klíčových prvků. Obsahují kouzlo, dobrodružství i přátelství,“ upřesňuje Iva Dubravská, ředitelka základní školy.

Potterovská fantasy-sága se uzavírá sedmým dílem, kde nelítostný zápas dobra se zlem vrcholí. Trojice věrných kamarádů - Harry, Hermiona a Ron - tentokrát do posledního ročníku bradavické školy nenastoupí. „Internetový předprodej byl zahájen již před 20 dny. V současné chvíli evidujeme již více než 2.000 objednávek titulu Harry Potter a relikvie smrti. Musím potvrdit, že Harry Potter patří k nejprodávanějším knižním titulům na internetovém portálu Vltava.cz. Oficiální prodej byl zahájen 31. ledna 2008 v 0:01 hod.,“ upřesňuje Josef Suchánek, generální ředitel internetového obchodu Vltava Stores.

Harry Potter a relikvie smrti „Se společností Vltava Stores spolupracujeme již řadu let. Vzhledem k velkému zájmu o titul Harry Potter, jsme se rozhodli, vyjít vstříc zákazníkům a upravili jsme nabídku distribučních služeb tak, aby rodiče měli možnost objednat tento titul svým dětem jako dárek za vysvědčení. První den se očekává velký zájem zákazníků. Aby nemuseli rodiče stát fronty v kamenných obchodech a přesto měli jistotu, že knihu získají, nabízíme ve spolupráci s Vltava Stores garantované doručení po celém území České republiky do 16 hod. v první den prodeje,“ dodává Daniel Mareš, ředitel DPD pro střední Evropu.

Internetové nakupování je fenoménem své doby a každým rokem se zájem zvyšuje. Internetový obchod Vltava Stores vyrostl za posledních pět let o více než 500 procent měřeno objemem tržeb. Výhody nakupování na internetu jsou dány samotnou podstatou internetu. Zákazník zde může získat všechny potřebné informace o produktu, může diskutovat s prodejcem, ale i s jinými zákazníky. „Internetové obchody budou muset čím dál tím více spolupracovat se zákazníkem jako spolutvůrcem obchodu. Mám na mysli především vytváření diskusních fór nebo uživatelské recenze,“ dodává Vladimír Švehla, marketingový manažer internetového obchodu Vltava Stores.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !