Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Helena Vondráčková - Každá trampota má svou mez

21. 07. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Helena Vondráčková
Podtitul: Každá trampota má svou mez
Autor: Petr Macek
Nakladatelství: Ikar
Datum vydání: červen 2012
Formát: 159 × 209 mm
Počet stran: 240 str.
Cena: 269 Kč

Helena Vondráčková, držitelka mnoha domácích i mezinárodních ocenění a stálice naší populární scény, slaví v letošním roce významné životní jubileum. Není vhodnější příležitosti ohlédnout se za celou životní a profesní drahou zpěvačky, která má na svém kontě více než 80 sólových alb, ale také téměř dvacet filmových, televizních a muzikálových rolí.

Helena Vondráčková - Každá trampota má svou mezJejí vzpomínky na dětství, rodinu, první krůčky v showbyznysu, pracovní i osobní partnerství a celou hvězdnou kariéru přinášejí i nové, překvapivé momenty. Zasvěceně je doplňuje Helenina sestra Zdena. Knížka je doprovozena velkým množstvím dokumentárních fotografií.


Ukázka z knihy
Helena Vondráčková -
Každá trampota má svou mez:


Holka od červený řeky

„Doma je tam, kde voní plotna,“ říkávala Helenina maminka Blaženka. Pro Helenu měl ten pojem dlouho jediný význam – nádherný starý dům na břehu řeky ve Slatiňanech, malém městečku nedaleko Chrudimi.

Kdykoliv (i v pozdějších letech) pronesla, že jede domů, měla na mysli právě tento dům. Kupodivu i v dobách, kdy už dávno bydlela ve svém, ať už v Praze nebo ve vilce v Řitce. Až tím někdy pořádně dráždila nervy svých partnerů.

Slatiňanský dům, který se stal sám o sobě legendou, má Helena navždy spjatý s rodiči, sourozenci Zdenou a Jirkou, a vůbec s celým dětstvím, dospíváním, prvními láskami i zlobením…

Jací vlastně byli její rodiče? V Heleniných vzpomínkách zůstává maminka činorodou, temperamentní, moudrou ženou, která měla velký smysl pro spravedlnost a vždy uměla poradit.

Tuto knihu Helena Vondráčková - Každá trampota má svou mez koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky tak Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
paní pro svou aroganci nemusímSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ano, drží se na špici dlouho. Já ji nemusím...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles