Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Helena Vondráčková si vánoce opravdu užívá

20. 10. 2008 | Úspěšní lidé
Před námi jsou Vánoce, svátky klidu a pohody. Ovšem příprava na Vánoce je náročná, čeká nás shánění dárků, uklízení a pečení vánočního cukroví? Těšíte se na Vánoce?
Helena Vondráčková: Na Vánoce se velmi těším, jsou to pro mě nejhezčí svátky v roce, kterých si vždy hojně užívám již začínajícím adventem. Zdobím si nejen interiér domu vánočními kyticemi a různými vánočními ozdobami, ale mám vždy i osvícenou zahradu a dům, koupila jsem si i svítícího soba a jelínka, které mám na vyvýšeném místě u vchodu a celá Řitka moji výzdobu chodí obdivovat.

Máte už nakoupené dárky nebo je vybíráte až na poslední chvíli?

Helena Vondráčková: Vzhledem k mému podzimnímu pracovnímu vytížení to většinou dopadne tak, že je sháním na poslední chvíli.

Helena Vondráčková v LucerněCo byste si letos nejvíce přála k Vánocům?
Helena Vondráčková: Nemám žádné speciální přání a budu se těšit z každé maličkosti, kterou dostanu. Ale přece jen přála bych si, aby všichni v rodině byli zdraví.

Jaký byl Váš nejkrásnější vánoční dárek? Máte ho ještě?
Helena Vondráčková: Mám několik krásných šperků, které jsem dostala od svého manžela.

Co bude dobrého na vánočním stole? Držíte se klasiky kapr a bramborový salát nebo připravujete nějaké své oblíbené jídlo?
Helena Vondráčková: Držím se klasiky, tak jak jste to vyjmenovala. Na štědrý den držíme i půst, takže bez masa, ale po štědrovečerní večeři se vždy objeví nějaká sladkost, většinou to bývá dort, který dělávala maminka, nepečený piškotový Malakov.

V průběhu vánočních svátků běží v televizi vždy velké množství různých pohádek. Která z pohádek  je Vaše nejoblíbenější?
Helena Vondráčková: Vždy jsem milovala Pyšnou princeznu, ale i všechny ostatní krásné pohádky, ráda se podívám i na ruskou Popelku, na kterou jsem chodívala jako malá holka u nás v Slaťinanech do kina.

Vánoce jsou spojeny s řadou nejrůznějších zvyků. Které z nich praktikujete doma?
Helena Vondráčková: Pouštím ořechové skořápky v misce na vodě nebo rozkrajujeme jablíčko. Také zdobím pomeranče různými motivy z hřebíčku.

Kde strávíte letošní vánoční svátky?
Helena Vondráčková: Určitě jako vždy doma v kruhu rodinném.

Chystáte se také na hory? Lyžujete?
Helena Vondráčková: Pravidelně jezdím s manželem na hory, lyžuji mnoho let a ráda, běžkařím i sjezdařím. V posledních letech jezdíme pravidelně s přáteli Baudyšovými většinou do rakouských Alp.

Do Nového roku si každý dává nějaké předsevzetí. Jaké bude letos to Vaše?
Helena Vondráčková: Ráda bych aby se mi povedla nově připravované album, které chystám na příští rok s producentem Danem Hádlem, aby se nám podařilo sehnat krásné písničky, které by posluchače oslovily.


Děkujeme za rozhovor.


Vánoční koncert Heleny Vondráčkové

21. prosince 2008 se od 19 hodin uskuteční  Vánoční koncert Heleny Vondráčkové v pražské Lucerně.
Hosté Heleny budou: Michal David, Monika Absolonová, Jitka Zelenková, doprovází orchestr BOOM! Band.


ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
já taky ne!!
Obrázek uživatelky
profil
Tak Vondráčkovou moc nemusíím...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles