Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Herecké obsazení Kriminálky Anděl

21. 09. 2008 | Televizní tipy
Ivan Tomeček - Martin Stropnický
Tomáš Benkovský - David Švehlík
Oliver Hajn - Marek Taclík
Karel Benkovský - Ladislav Frej
Jana Chládková - Helena Dvořáková
Ruda Uhlíř - Michal Novotný
Milan Horák - Miloslav Mejzlík

Čtěte také:
Nova začne od pondělí vysílat Kriminálku Anděl
Nova začala natáčet nový kriminální seriál Kriminálka Anděl

Kriminálka AndělIvan Tomeček (48)

Ostřílený kriminalista, který už v životě leccos zažil. Charismatický, rozhodný, přemýšlivý. Lehký despota, když se dostane pod tlak. To pak rozdá úkoly a když je někdo nesplní, tak se naštve. Jinak je ale kliďas. V krizi dokáže být dynamický – umí dobře běhat, střílet, rychle se rozhodovat. Někdy se už cítí unavený, ale řídit malý tým, za který je schopen nést zodpovědnost a který jej bez mrknutí oka respektuje, ho baví. Když mu osud nabízel šanci dělat šéfa oddělení, rozhodl se pro praktickou práci v terénu.

Kriminálka AndělTomáš Benkovský (28)

Je sice v téhle jednotce nový, ale své zkušenosti má. Po škole absolvoval dvě zahraniční stáže a policejní praxi na severu Čech, což nebyla špatná praxe. Má postřeh i cílevědomost, jen je vždycky neumí dát najevo tak, aby si toho ostatní všimli, a zároveň to nepůsobilo příliš ambiciózně. Ale nastoupit do oddělení, kde dělá váš otec, to vůbec není jednoduchý začátek. To je pak vaše cesta k uznání od kolegů docela trnitá.

Kriminálka AndělOliver Hajn (35)

Dvakrát rozvedený rejpal s dobře proříznutými ústy. Za slupkou šprýmaře od přírody se skrývá drsný chlápek. Je bystrý, rozhodný, lehce cynický a občas i jemně pohrdavý, což vždy zakryje svým typickým humorem. Má dobrou intuici, ale je tak trochu flink, přesto se mu daří. Na oddělení je už pět let. Rád se dívá na fotbal, zná všechny karetní hry a umí hrát kulečník. Spolupracovníci mu někdy říkají Olí, což ho dost štve.

Kriminálka AndělJana Chládková (27)

Psycholožka oddělení. Rozplétá psychologické linky  případu, řeší případnou nevraživost v týmu. V práci profesionál, v osobním životě plachá. Velmi chytrá, schopná, moderní, mladá hezká žena, silná osobnost. Snad právě proto muži kolem ní zapomínají, že je žena. Tomáš ji někdy pozve na horostěnu, protože jeho Lucka neleze. Oliver má k jejich „vztahu“ často uštěpačné poznámky: „To je neskutečný. Zval jsem ji na Spartu a nešla, a ty ji vezmeš na skobu a hned s tebou jde.“

Kriminalka AndělRuda Uhlíř (25)

Kriminalista od počítače a telefonu, který ven z kanceláře prakticky nevychází, a je to na něm vidět. Dokáže ale vyhledat vše potřebné. Najde i nemožné věci, logicky propojí a vyhledá nepropojitelné. Počítač je jeho druhé já: vymýšlí nestandardní postupy, vyšťárá neskutečné věci. Ve svém volném čase je profesionální hráč počítačových her, třetí nejlepší na světě v Doomu. Je pohodlný, zabydlený ve virtuálním prostředí, protože reálný svět je zbytečně složitý.

Kriminálka AndělMilan Horák (52)

Šéf všech oddělení kriminálky – trochu politik, protože musí řešit různé tlaky různých skupin, přesto respektovaný, zkušený, protřelý. O něco málo starší než Ivan Tomeček, dříve spolu pracovali v týmu na podobných pozicích. Po Listopadu se vyšvihl na vedoucí místo díky tomu, že Ivan dělat „nahoře“ nechtěl, i když na to měl větší předpoklady, což Horák sám nejlépe ví. Ivana si váží a zajímá ho jeho názor. Často mu však nerozumí, protože je už vzdálený od reálné práce dnešní policie. Postupem času se z Horáka stal typ salónního policisty, jehož práce je zejména scházet se s politiky a jinými vlivnými lidmi a lobbovat za věci týkající se policie.

Kriminálka AndělKarel Benkovský (65)

- patolog. Studovat medicínu šel kvůli přání rodičů, ale už na škole říkal, že půjde jedině k mrtvolám, aby nikomu nemohl ublížit. Patolog a soudní lékař je však excelentní. Neznámým lidem připadá, jako by byl permanentně naštvaný na svět kolem sebe a uznával jen svou práci. Ve skutečnosti však dokáže být milým gentlemanským společníkem, který ženě podrží dveře a pomůže jí do kabátu. Nemá rád Horáka, v jeho očích prospěchář, který odstavil schopnějšího Ivana (i když ví, že to tak úplně nebylo). Žije sám, manželka zemřela na rakovinu, zbyl mu syn Tomáš, tomu někdy snaží neuměle sdělit životní pravdy, o které však Tomáš nestojí.



Archiv: archiv TV NOVA

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
obsadenie je dobre, len čakam na dobre pribehy
Obrázek uživatelky
profil
moc se mi líbil
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles