Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hit letošní sezony - Gumičkování

9. 06. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Gumičkování
Autoři: McCann John, Thomas Becky
Nakladatelství: Ikar
Datum vydání: červen 2014
Paperback
Počet stran: 128
Cena: 209 Kč

25 senzačních návrhů na duhové tkaní z gumiček


Hit letošní sezony pro holky i pro kluky! Budete potřebovat jen stávek, kupu barevných gumiček, háček, trochu zručnosti a hodně fantazie. Pak se můžete pustit do zábavného duhového tkaní! Vyberte si z 25 nápaditých projektů: jsou mezi nimi náramky, sportovní talismany, přívěsky na klíče, náhrdelníky, pouzdro na mobil, rockerský nátepník, a dokonce i plně funkční prak. Podlehněte kouzlu tkaní z gumiček a přidejte nové výrazné doplňky ke svému outfitu!

Ke knize si můžete dále zakoupit malou, nebo velkou sadu, kde najdete vše potřebné k vašemu tvoření pestrých a moderních doplňků a ozdob.

GumičkováníUkázka z knihy Gumičkování


ROCKERSKÝ NÁTEPNÍK
:
Užívejte si rockovou muziku s tímhle stylovým nátepníkem! Barevně ho vylaďte tón v tónu – a nebo na svém zápěstí vystřídejte všechny barvy duhy.

Potřebujete:

4 stávky, háček, 5 koncovek, 100 TMAVĚ ZELENÝCH, 100 SVĚTLE ZELENÝCH, 100 CITRONOVÝCH, 100 ŽLUTÝCH, 76 BÍLÝCH gumiček (plus gumičky od každé barvy na spojení)

1. Sestavte stávky k sobě s šipkami směřujícími vpravo. Od levého spodního rohu směrem doprava navlékněte vodorovnou řadu tmavě zelených gumiček. Dál na levý spodní kolík navlékněte gumičku stejné barvy a přetáhněte na kolík nad ním. Totéž opakujte po celé řadě. V druhé řadě opět natáhněte tmavě zelené gumičky vodorovně zleva doprava.

2. Na každý kolík druhé řady opět navlékněte tmavě zelené gumičky a přetáhněte je vždy na kolík nad ním. Přes třetí řadu natáhněte vodorovně zleva doprava světle zelené gumičky. Popsaným způsobem postupujte po celém stávku, gumičky tedy natahujte: vodorovně, nahoru, vodorovně a ještě jednou nahoru, pak změňte barvu. U poslední, tedy bílé barvy vynechte poslední řadu nahoru natahovaných gumiček.

3. Udělejte z bílé gumičky trojitou „čepičku“ a nasaďte ji na horní pravý kolík.

4. Od kolíku s „čepičkou“ začněte smyčkovat. Háčkem naberte gumičku pod ní, vytáhněte a stáhněte z kolíku a přesuňte na kolík s druhým koncem gumičky. Nejdříve zasmyčkujte horní řadu zprava doleva, pak gumičky natažené svisle. Tento postup opakujte v každé řadě.

5. Gumičku vlevo dole zajistěte koncovkou a první polovinu nátepníku sejměte ze stávku.

6. Stejným způsobem vytvořte druhou polovinu. Hotové poloviny nátepníku spojte gumičkami odpovídající barvy. Gumičku zasmyčkujte na okraji jedné poloviny a provlékněte okrajem druhé. Po spojení celého barevného proužku zajistěte každou z těchto pěti gumiček koncovkou.


Knihu Gumičkování koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hit letošní sezony - Gumičkování:

Hit letošní sezony - Gumičkování
Hit letošní sezony - Gumičkování
Hit letošní sezony - Gumičkování
Hit letošní sezony - Gumičkování
Hit letošní sezony - Gumičkování
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle