Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlavní je nakupovat výhodně

20. 12. 2017 | Vaše příběhy

V tomto předvánočním čase je člověk stále nervózní, uspěchaný a ovládá ho pocit, že do 24. prosince nestihne to, co si předsevzal. Jako by po tomto dni měl skončit život na Zemi, jako by neměl přijít žádný další den, nové a nové výzvy, nová dobrodružství, nové problémy i radosti.

Nakupujeme, cídíme, uklízíme již uklizené. Jsme jako mravenci, kteří si do svého hnízda odnášejí kořist v podobě výhodných nákupů, potravin nakoupených za akční ceny a dárků, které ještě spoustu let budou ležet obdarovanému ve skříni bez využití.


Vypravila jsem se na nákup. Do místního supermarketu jsem se vydala jen pro pár maličkostí s předsevzetím, že nebudu nakupovat nic zbytečného. Přišla jsem tam ale v tu šťastnou hodinku, kdy byla spousta potravin k mání za cenu, která byla jen zlomkem té původní. Akční den jak vyšitý, o který jsem se toužila podělit se svými nejbližšími. A tak jsem zavolala taťkovi.

„Tati, mají tu cibuli, jablka, rozinky, cukr, máslo a další věci za výhodné ceny. Nechceš něco?“

Taťkovi jsem diktovala ceny, které se zastavily v dobách dávno minulých.

Taťka nakonec odvětil: „No, když se ti to chce nosit?“

Nadiktoval mi, co by si tak asi přál, já to naskládala vedle svého nákupu do vozíku, posléze jsem to nastrkala do tašek a odnesla domů. Doma jsem to vyskládala na stůl s tím, že se druhý den vypravím za taťkou, aby mi to doma nepřekáželo.

Ráno jsem se probudila později, než obvykle. Pes potřeboval ven a já měla doma taky ještě nějakou práci. Následovala rychlá hygiena, naskládat nákup opět do tašek, hodila jsem na sebe bundu, a šla jsem. Sluníčko vykukovalo zpoza mraků a já byla za chvilku u taťky. Až když jsem zazvonila, taťka otevřel a já se chtěla vyzout, uvědomila jsem si, že něco není v pořádku.

Pod svou novou zimní bundou jsem neměla nic víc, než podprsenku! V ranním spěchu, kdy jsem si stále opakovala, abych doma nezapomněla nákup, jsem se zapomněla doobléct.

Hlavně ale, že akční potraviny byly předány!

A tak jsem se ještě ve dveřích bytu vymluvila, že musím ještě něco zařídit, předala jsem tašky a utíkala domů pro halenku. Ten den jsem šla k taťkovi dvakrát.

Akce jsou akce a já jsem ráda, že mám hlavu pevně přirostlou ke krku. Ono by se totiž mohlo stát, že příště zapomenu právě ji.


čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
VTIPNÝ ČLÁNEK,HLAVNĚ ŽES NEZAPOMNĚLA NÁKUP
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles