Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - 2. díl - 16.10. 2017

16. 10. 2017 | Televizní tipy
Hlavní hrdinové pořadu Hledá se táta a máma, kteří touží po lásce – křehká maminka Petra, nesmělý optimista René a romantický dobrodruh Josef – mají za sebou první setkání se svými protějšky, a mají tak o čem přemýšlet. Výběr nápadníků a nápadnic je opravdu pestrý. Josef se ale bude muset ještě vyrovnat s příjezdem dvou kamarádek z Brna, které dorazí jako poslední. René se ráno bude snažit k životu přivést kamarádky fotomodelky a zapojit je do dění a maminka Petra bude vystavena neslušným návrhům, a hlavně emocím, které způsobí… Uvidíte už v pondělí 16. října ve 21.30 na Primě.

Tatínek Josef se v kempu snaží lépe poznat všech šest žen, které za ním dorazily. Zatím netuší, že už se blíží také dvě kamarádky z Brna. Vymóděné krasavice se k ostatním připojí až odpoledne, kdy je parta už semknutá. Příjezd dvou „fiflen“, jak je soupeřky nazývají, způsobí pořádný rozruch. V Josefově družině se začíná bojovat. Eva s Ivou jsou atraktivní, ale ostatní dámy to nevzdávají a snaží se Josefa přesvědčit, že krása není všechno. Každopádně ani jedné z opozdilkyň se do práce ani do stanu nechce. K nelibosti ostatních však zaujmou Josefovu pozornost, prý je prostě chce jen lépe poznat. Zůstane tatínek Josef věrný tomu, že hledá holku do nepohody, nebo bude slyšet na ženské triky?

Hledá se táta a máma - 2. díl - 16.10. 2017Bojuje se i o maminku Petru. Ta to dokonce vezme doslova a pro pány uspořádá moderní rytířské klání – jízdu na známém vozítku. Pánové se do toho pustí po hlavě, jednoho z nich čeká ale i pořádný pád. Dva nejúspěšnější se však mohou těšit na večerní romantiku v podobě večeře s Petrou. A tam na ni oba vytáhnout zbraně v podobě svých hlasivek. Jen jeden však dokáže svým zpěvem oslnit… Zřejmě, aby ostatní dohnali výhodu vítězů předešlého večera, hned druhý den půjdou na Petru bez okolků. Libor jí svěří své problémy s ledvinami, Vlasta se nebojí otázek na tělo, a tak ho zajímá, kdy měla jeho vyvolená naposledy sex.

I když se Petra odmítá vyjádřit, nedá mu to, aby to na ni pak nezkoušel i při odpoledním focení, které si přála. Jak Petra přijme jeho výzvu k nafocení aktu? A proč se Vlasta hádá s Pavlem a vzrušeně žádá o vyřazení? Tatínek René si své nápadnice pěkně rozdělil a bere je na rande. Mirka ho překvapí informací, že je stále vdaná, ale rozvádí se. Soupeření o něj se chce tak vzdát. Růženka naopak neříká vůbec nic a nemluví. René se tak rozhodne pro výlet, ale už na jeho začátku nechybí možná až přehnaně hysterická reakce Romany, kterou píchla vosa. Trvá na záchrance a odvozu do nemocnice, kde dostane kapačku.

Na skále se jako nejhbitější překvapivě ukáže být Silvie, která má za sebou gymnastické dětství. O kladné body u Reného však vzápětí hned druhý den ráno přijde – spolu s kamarádkou Anastázií nedokáže vstát z postele a vyspává až do oběda. Rozcvička, kterou René dámám naplánoval, tak musí být bez nich. Ani tato aktivita nezůstane bez kaňky, po pádu se Yvona překvapenému Renému svěří, že je na půl těla ochrnutá, a různé pády jsou tak u ní docela časté.

Sledujte druhý díl seznamovací show Hledá se táta a máma v pondělí 16.10. 2017 ve 21.30 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hledá se táta a máma - 2. díl - 16.10. 2017:

Hledá se táta a máma - 2. díl - 16.10. 2017
Hledá se táta a máma - 2. díl - 16.10. 2017
Hledá se táta a máma - 2. díl - 16.10. 2017
Hledá se táta a máma - 2. díl - 16.10. 2017
Hledá se táta a máma - 2. díl - 16.10. 2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !