Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - 3.1. 2018

3. 01. 2018 | Televizní tipy
Svobodná maminka Petra, nesmělý optimista René a romantický dobrodruh Josef hledali v oblíbené seznamovací show Hledá se táta a máma lásku. Jejich cesta za vhodnými protějšky byla klikatá, Petra a Josef si nakonec ale partnery vybrali, René se však rozhodl zůstat zatím sám. Od natáčení uběhlo už několik týdnů a životy všech tří hlavních aktérů pokračují dál. Jak? Uvidíte už ve středu 3. ledna ve 20.15 na Primě v návratovém díle seznamovací show Hledá se táta a máma.

Hledá se táta a máma – 3.1. 2018:


Josef si ze všech svých nápadnic vybral nakonec Silvii, která se už pomalu ale jistě zabydluje i v jeho domečku. I když zatím za ním a jeho dětmi jezdí jen na návštěvy, pro celou novou rodinu je dům totiž příliš malý. A tak má Josef hlavu plnou přemýšlení – kde by mohl bydlet s přibývajícími členy své domácnosti? K jeho dvěma dcerám by po nastěhování přibyl kromě Silvie i její malý syn. Znamená blyštivý prstýnek na Silviině prsteníčku snad zásadní rozhodnutí seznámené dvojice? Pro zamilovanou maminku je symbol prstenu, který dostala od svého vyvoleného, jednoznačný, Josef to ale vidí jinak. Kde je pravda? Prozradí něco víc na místě, kde to všechno začalo – kousek od hradu Karlštejn, kam se oba vypraví na setkání s odmítnutými nápadnicemi Radkou a Nikolou? Zdá se, že obě jim přeji štěstí, i když v Radce ještě zůstala hořkost z dovolené, kde Josef dával okatě přednost Silvii.

Hledá se táta a máma - 3.1. 2018Maminka Petra se nakonec rozhodla pro Libora. Spojení je to zatím křehké, pokud má  nová láska vypuknout naplno, bude potřebovat mnoho času a trpělivosti. Jak se dvojici daří? Vyrazili společně na výlet za rodiči Libora, kteří si Petru velmi oblíbili. Liborova maminka se netají tím, že by jim ráda napekla svatební koláče. Dvojici čeká i jedno ne moc příjemné setkání. Petra se totiž rozhodla promluvit si s Vlastou. Ten byl po posledním vyřazování rozčílený a tak si s ním chce pár věcí vyjasnit. Přešel jej už vztek? Vlasta má na Petru mnoho otázek, zejména jej zajímá, proč vrátila Romana do hry a vzala jej na zahraniční dovolenou. Snese ale zhrzený nápadník pravdu nebo opět ukáže sílu svých emocí? A přeje vůbec Petře a Liborovi lásku? A návštěvám stále není konec. Dorazí i Pavel s Romanem. Překvapí je svatební koláče na prostřeném stole? A jak to má se vztahy Pavel?

Jediný, kdo si žádnou z nápadnic pro život prostřednictvím televizní obrazovky nevybral je René. Rozhodl se ale dámy pozvat k sobě domů a je zvědavý, kolik jich nakonec dorazí. A málo jich nebude – objeví se Yvona, Dana, Růženka a Mirka. Yvona s Danou neměly dříve možnost dům svého vyvoleného vidět, zato Mirka s Růženkou jsou zvědavé, jak to od jejich poslední návštěvy, kdy vygruntovaly celý dům, vypadá s úklidem. Mirka je příjemně překvapená, není tam takový nepořádek, jaký čekala. Dokonce Reného pochválí. Ale nevydrží jí to dlouho. Pod pergolou totiž stojí lednice, kterou si pamatuje z dřívějška a její obsah v ní stále vyvolává zvědavost. Tomu se ale René snaží zabránit. V nestřežené chvilce Mirka sebere odvahu a podívá se dovnitř. Co jí šokuje? René prostře pořádek nemá na prvním místě... Přesto se dámy shodnou, že je to hodný chlap a sympaťák a všechny mu přejí štěstí při hledání pravé lásky.

Sledujte návratový díl show Hledá se táta a máma ve středu 3.1. 2018 ve 20.15 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Proč je většina žen v tomto pořadu tak hrozně ošklivá.Jistě to odrazuje mnoho diváků.CHápu,že se přihlásily,ale přece.Co sledovanost?
Obrázek uživatelky
profil
ta Petra to je mazec.....nevím jestli je tak hloupá nebo to hraje....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles