Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledají ženy ideální protějšky na internetu? Co vše jim dnes vlastně nabízí seznamky?

3. 03. 2020 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Moderní svět přináší tisíce možností vzrušení a zábavy, nebýt internetu dostupného i v té nejzapadlejší vísce, jistě budeme o mnoho ochuzeni. Kromě nákupů nebo prohlížení zpráv ze všech koutů naší planety se díky online prostoru můžeme třeba i seznamovat. A ne vždy vážně nebo za účelem budoucího založení rodiny, protože představy lidí jsou přeci dost různorodé. Mladší ženy se ještě pochopitelně nechtějí vázat, nakonec, nenařizuje to ani žádný zákon – o rodině se dnes přeci přemýšlí až ve věku kolem třicítky.

Spojit příjemné s užitečným aneb nechat se rozmazlovat


Jednou z alternativ je třeba seznamka s velmi přiléhavým názvem RichMeetBeatiful. Právě zde se totiž setkávají mladé a pohledné dívky s úspěšnými muži (nejen) středního věku. Bezpečně, velmi přehledně a s vysokou šancí na úspěch, kterou zde mají obě strany. Podmínkou je vlastně jediné, osmnáct let věku a víc, což je vzhledem k okolnostem zcela pochopitelné. Vstupenka do světa luxusu a splněných přání je tak vlastně blízko, stačí po ní jen vztáhnout ruku. To vše samozřejmě velmi diskrétním způsobem, skryté pohledy potenciálních závistivců jsou jistě velké plus.

Společenská pravidla jsou stále stejná, pokud jdete na rande, je třeba zaujmout, chovat se co nejvíce přirozeně. To platí pro obě strany, otázka, jak sbalit kluka, pak vůbec nemusí být složitá. I když je pravda, že řada dívek se na internetu spíše nechá svádět, než aby sama byla nějak zvláště aktivní. Dobývat, to je přece výzva, že? A právě o tom jsou dnešní internetové seznamky. Žena se obecně ráda nechává oslovit, aby pak byla překvapována a zvána na schůzky, během nichž se ti dva lépe poznají. Nakonec, neplatilo něco podobného – byť samozřejmě trochu jinak společensky nastavenými mantinely – už třeba před padesáti nebo sto lety?


Nehledají vždy jen nezadané, diskrétnost je namístě


Poptávka na seznamovacích portálech je různá a některé jsou určeny třeba i speciálně pro menší flirt, případně také vztah, v němž jsou nikoliv za partnerky, jako spíš za milenky. Seznamky pro zadané lidi jsou vlastně velice populární, rok od roku víc a víc. A jistě není divu, vždyť právě těch, kteří by rádi zažili nějaké utajené dobrodružství, je poměrně dost – stejně jako třeba osob žijících single, tedy nikoliv v nějakém vážném vztahu, kde už by přicházela pomalu ke slovu rodina a plánovaly se děti. Proč si tedy trochu neužít života, když se taková možnost právě nabízí? Nikdo se to vlastně ani nemusí dozvědět, což je často cílem číslo jedna.

Seznamky jsou určeny všem, bez rozdílu věku, pohlaví, ale také třeba náboženského vyznání nebo společenského statutu. Internet smazává rozdíl ve vzdálenosti, poznat můžete i zajímavý protějšek třeba z dalekého regionu, kam byste se jinak jen tak nevydali a poznat díky tomu nové kraje naší krásné země. Láska přeci může čekat všude, nejen ve vaší ulici nebo práci, případně v supermarketu, kde do ní celkem nečekaně vrazíte, když zrovna nedáváte pozor. Lépe se rozhlížet, to je základ úspěchu, vlastně v každé situaci!


Prohlédněte si recenze a udělejte si lepší obrázek


Dnes je trh doslova zaplaven a rozeznat ty nejlepší seznamky nebývá někdy právě jednoduché. Když ale trochu nahlédnete do fundovaných recenzí, budete mít o poznání jasněji, která by byla zrovna pro vás a jakou bude lepší mít až jako druhou nebo třetí volbu. A možná budete vědět, že některá seznamka by pro vás opravdu nebyla – ještě, než se zaregistrujete. Je to jako při nákupu zboží, ušetřete čas tím, že si prohlédnete reference dřívějších uživatelů. Svět je hlavně o informacích, když jich máte dostatek, můžete se správně rozhodnout, to je celá věda…




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj