Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hledáte inspiraci při výběru snubních prstenů? Podlehněte kouzlu barevného zlata

7. 02. 2020 | Trendy
-Komerční sdělení-

Chystáte svatbu a rozhlížíte se po snubních prstenech? Ztrácíte se už v nabídce prstenů a stále nemůžete najít ten ideální pro vás a vašeho partnera? Snubní prsteny s vámi budou pravděpodobně celý zbytek života, proto si výběr důkladně promyslete. Máme pro vás inspiraci, která vám může vnést světlo do nekonečného hledání.


Nestárnoucí klasika a stálice všech šperků – žluté zlato


Klasická zlatá barva – znak vznešenosti, bohatství a moci. Žluté zlato stále patří k nejpoužívanějším kovům ke šperkařském oboru. Je měkké, a tudíž i velmi tvárné, takže se s ním dobře pracuje.

Připadá vám žluté zlato poněkud zastaralé? Není tomu tak. Ačkoliv jsou zlaté snubní prsteny spojovány spíše se staršími generacemi, i dnes se ze zlata dají vytvořit překrásné moderní snubní prsteny. Neexistuje totiž pouze jeden žlutý odstín, jelikož se prsteny nevyrábí z čistého 24 karátového zlata, ale z jeho slitin. Nejčastěji se setkáte s 18 nebo 14 karátovým zlatem, které je doplněno o další kov. To dodá žlutému barvu světlejší či tmavší odstín.

žluté zlato

Romantické snubní prsteny z růžového zlata


Tento druh zlata má bezpochyby jistý nádech romantiky a jemnosti. Růžové zlato patří společně se svým žlutým a bílým sourozencem do nejoblíbenějšího tria zlaté rodiny. Vzniká, stejně jako i jiné barevné varianta zlata, jako slitina klasického žlutého zlata a jiného kovu, v tomto případě se jedná o měď. Snubní prsteny z růžového zlata rozhodně patří k zajímavým kouskům, kterým originalita nechybí. Výhodou růžového zlata je fakt, že jeho barva dokáže perfektně zvýraznit vsazené kameny.

růžové zlato


Prsteny z bílého zlata – trend, který se drží


A na závěr zde máme bílé zlato, posledního, ale zároveň nejoblíbenějšího člena našeho oblíbeného tria, až 70 % snubních prstenů je vyrobeno právě z něj. Bílé zlato vzniká také jako slitina, tentokrát ne s mědí, ale s bílým kovem - např. s platinou. Snubní prsteny bílé zlato patří v posledních letech k nejvíce oblíbeným kouskům. Jeho nadčasová barva a moderní design zaujme téměř každého. Jeho neutrální chladivý podtón potěší především příznivce čistého jednoduchého vzhledu, na které je klasické žluté nebo růžové zlato příliš výrazné.

bílé zlato

Kombinace více barevných druhů. A proč vlastně ne?


Každý rok se trendy mění a každý rok je IN zrovna něco jiného. Poslední roky se stále víc klade důraz na originalitu a odlišnost. Tak proč nezkusit zkombinovat více barevných variant zlata dohromady? Snubní prsteny, vyrobené z jednoho dominantního typu zlata doplněný o jemné prvky zlata druhého, vypadají opravdu rafinovaně.

kombinace zlata

Tady s výběrem nešlápnete vedle


Nadchl vás některý typ barevného zlata? Hledáte tu správnou prodejnu snubních prstenů, která vám splní vaše přání? Odborníci z BISAKU se postarají o to, že vaše snubní prsteny budou stejně dokonalé, jako jsou vaše vysněné představy. Kromě hotových modelů si můžete nechat udělat snubní prsteny na míru. Nákupem a odevzdáním do vašich rukou to ale nekončí. Za svoji práci a použité materiály ručí doživotní zárukou a každé 2 roky vám provedou kompletní servis prstenů tak, aby vypadaly co nejdéle dobře a byly stále krásné zářivé.

BISAKU





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !