Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hledáte stylové a levné letní oblečení pro celou rodinu? S Kimbinem žádný problém!

29. 06. 2019 | Trendy
-Komerční sdělení-

Se stoupajícími teplotami přirozeně přichází i změna oblékání. Dlouhé kalhoty a rukávy se odsouvají dozadu do skříně a do popředí přicházejí šaty, sukně, trička bez rukávů a krátké šortky. Málokterá žena si však vystačí s tím, co si nakoupila v loňském roce. Oblečení po častějším nošení totiž obvykle vybledne, a pokud se vám navíc podařilo během jara zhubnout, už vám nejspíš nebude sedět tak dobře jako minulou sezonu.

Je tedy naprosto přirozené, že s nástupem léta potřebujete oživit svůj šatník. Ačkoliv si mnoho žen myslí, že nové oblečení jim udělá pořádnou díru do rozpočtu, nemusí to být nutně pravda, tedy alespoň ne s portálem Kimbino. Jeho prostřednictvím si totiž můžete prohlédnout mnoho akčních letáků, a to nejen s potravinami, ale také s oblečením a obuví. Díky tomu budete přesně vědět, kde se dají nakoupit nové letní kousky za dobrou cenu, a tak výrazně ušetříte.


modní oblečení s portálem KimbinoLidl má oblečení na každou sezónu


Kromě svých tématických týdnů, pro které je více než populární, má Lidl pokaždé připravenou i nějakou zajímavou nabídku potřeb pro domácnost a na zahradu a dokonce i oblečení a obuvi. Vždy myslí na to, co je právě aktuální, díky čemuž můžeme v Lidl letáku momentálně narazit na spoustu letního vybavení, od opalovacích lehátek a plavek až po letní módu pro děti i dospělé, a to pochopitelně za nízkou cenu a v dobré kvalitě.

V aktuálním letáku Lidl nyní najdete řadu pěkných letních kousků, ve kterých budete moci vyrazit do práce, jen tak do města nebo i na dovolenou. Nabídka zahrnuje dlouhé i krátké letní šaty v různých barvách a vzorech, slušivé overaly, trička i džínové šortky. Lidl však nezapomněl ani na spodní vrstvy oděvu, takže pokud momentálně sháníte pohodlné kalhotky, ponožky či podprsenku, tak určitě zamiřte právě tam.

Do Kiku pro dětskou módu


Je jasné, že pokud máte rodinu, tak při nákupu letní módy nebudete myslet pouze na sebe, ale i na své ratolesti. Kvůli nim na nákupy přece jen vyrážíme nejčastěji, protože ze všeho rychle vyrostou, a tak neustále potřebují nové oblečení. A pokud nemáte žádnou kamarádku nebo příbuznou, nezbyde vám nic jiného než jim oblečení koupit. Je pochopitelné, že se vám za oblečení, které děti obvykle stejně nenosí déle než jednu sezónu, vám nebude chtít utrácet plno peněz.

To naštěstí ani nemusíte, pokud vyrazíte do Kik shopu. V současné nabídce letáku Kik totiž najdete plno oblečení pro děti všech věkových kategorií, a to nejen trička, sukně a kraťasy, ale také pyžama a spodní prádlo. Díky tomu můžete při nákupech letní módy myslet skutečně na každého člena rodiny a ještě k tomu i bez toho, aniž byste za nový šatník utratila celou výplatu.
Kimbino











Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !