Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledáte vůni nevinnosti? My jsme ji našli!

23. 08. 2016 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Sníte o vůni, která bude Vaši dokonalou společnicí pro každý den? Jen málokdy potkáme vůni, do které se opravdu zamilujeme a naše pouto k ní trvá i několik let – nebo dokonce celý život.

O italských vůních Frais Monde jste už leccos slyšeli, ale víte, která je tou nejoblíbenější? České ženy si zamilovaly White Musk – italsky jej můžete vídat po názvem Muschio Bianco a v odborných kruzích parfumérů se o něm hovoří jako o bílém pižmu.

Vábivá esence se v dávných časech získávala od samců kabara pižmového, což je nádherný jelínek, který svou vůní vábí samičky. Díky pokrokům v parfumerii je možné tuto látku syntetizovat a ušetřit tak kabary, kteří jsou bez svého váčku poněkud ztraceni ve světě.

Bílý mošus představuje snad nejčistší a nejmilejší vůni ze všech. Frais Monde jej představuje v obzvláště elegantní a sofistikované kompozici, která své nositelce dodá pocit klidu a spokojenosti. Vy si můžete tuto vůni dopřát hned v několika verzích. Vyzkoušejte jemný parfémovaný olej  - stačí jen pár kapek na zápěstí nebo krk a vůně Vás bude provázet po celý den. Během léta oceníte parfémovanou vodu bez alkoholu, která dokáže osvěžit celé tělo během dnů plných slunce. V nabídce nechybí ani klasická toaletní voda. Pokožku těla můžete opečovat díky koupelové pěně, výživu pleti dodáte za pomocí tělového másla, tělového spreje, nebo tělového krému a nakonec se osvěžíte deodorantem.

Frais Monde

Vůně White Musk je natolik jemná, že ji bez obav můžete použít i před spaním nebo během relaxace. Hodí se opravdu pro každou příležitost a svou konkrétní podobu Vám předvede v závislosti na teplotě vzduchu a Vaší přirozené vůni.

Pozitivní je, že výrobky z řady Muschio Bianco neobsahují PEG, parabeny ani nikl a značka Frais Monde netestuje na zvířatech.

Výrobky najdete v parfumerii Elnino.cz, která je výhradním distributorem značky Frais Monde. Více o produktech najdete na www.fraismonde.cz.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !